Érden is jönnek az Orbán-féle pofátlan megszorítások

Ez a lényeg
-
  20.04.06 12:32 

A Gulyás Gergely által pénteken kihirdetett intézkedéscsomag a koronavírus elleni védekezésre hivatkozva szűkíti az önkormányzatok költségvetését. Több száz milliót vesznek el mindenhonnan. Ez alól Érd sem kivétel.

9 kapcsolódó hír

Pesterzsébetet is sújtja az Orbán-féle pofátlan megszorítás

Ez a lényeg
-
  20.04.06 12:32 

A Gulyás Gergely által pénteken kihirdetett intézkedéscsomag a koronavírus elleni védekezésre hivatkozva szűkíti az önkormányzatok költségvetését. Több száz milliót vesznek el mindenhonnan. Ez alól Pesterzsébet sem kivétel.

Brutális megszorítás vár Kőbányára is: jön az Orbán-csomag

Ez a lényeg
-
  20.04.06 12:32 

A Gulyás Gergely által pénteken kihirdetett intézkedéscsomag a koronavírus elleni védekezésre hivatkozva szűkíti az önkormányzatok költségvetését. Több száz milliót vesznek el mindenhonnan. Ez alól Kőbánya sem kivétel.

Rákosmente sem menekülhet a megszorítástól: jön az Orbán-csomag

Ez a lényeg
-
  20.04.06 12:32 

A Gulyás Gergely által pénteken kihirdetett intézkedéscsomag a koronavírus elleni védekezésre hivatkozva szűkíti az önkormányzatok költségvetését. Több száz milliót vesznek el mindenhonnan. Ez alól Rákosmente sem kivétel.

Kispesten is brutális megszorításokat hoz az Orbán-csomag

Ez a lényeg
-
  20.04.06 12:31 

A Gulyás Gergely által pénteken kihirdetett intézkedéscsomag a koronavírus elleni védekezésre hivatkozva szűkíti az önkormányzatok költségvetését. Több száz milliót vesznek el mindenhonnan. Ez alól Kispest sem kivétel.

Együtt tiltakoznak az ellenzéki pártok a kormány járvány elleni fellépésének módja miatt

Mandiner
-
  20.04.06 16:27 Belföld

Az Mszp, a Dk, a Jobbik, a Párbeszéd, az Lmp és a Momentum közösen tartott sajtótájékoztatót a témában.

A Momentum azt követeli, hogy a kormány függessze fel a Budapest-Belgrád vasútvonal építését

444.hu
-
  20.04.05 19:44 Belföld

Az ellenzéki párt szerint az 590 milliárdos beruházás költségeiből kellene finanszírozni a járvány megfékezését, nem pedig az önkormányzatoktól elvonni 34 milliárdot.

Kivéreztetik a pártokat a koronavírus miatt?

HVG
-
  20.04.05 20:33 Belföld

A pártok állami támogatásának a felét is elvonhatnák a kormány javaslata alapján.

A kormány felére csökkenti a pártok költségvetését, jelentős összeget vonnak el az önkormányzatoktól is

Hírhatár
-
  20.04.05 20:35 Belföld

Gulyás Gergely bruttó félmilliós, de csak egyszeri fizetéskiegészítést ígért az egészségügyben dolgozók számára. A költségvetés kiadási oldalát újratervezik, ennek keretében elvonják a pártok állami támogatásának felét, jelentős összeget az önkormányzatoktól, de lesz megszorítás a minisztériumokban is.

Máshonnan venne el az ellenzék

RTL Klub
-
  20.04.05 18:36 Bulvár

Kivérezteti az ellenzéki pártokat, ha a kormány javaslatának megfelelően elveszik az állami támogatásuk felét. Több pártból is ezt mondták az RTL Híradónak. A Jobbik törvényjavaslatot nyújt be arról, hogy inkább a sok közbeszerzést elnyerő vállalkozókat adóztassák meg. Az LMP a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítására költene feleannyit.