A bajkeverők lelövésére utasította a rendőröket a Fülöp-szigetek elnöke

888.hu
-
  20.04.02 06:45 Külföld

A Fülöp-szigeteki elnök agyonlövéssel fenyegette meg a járvány miatti korlátozások megszegőit szerda éjjeli tévébeszédében.

6 kapcsolódó hír

Who: Exponenciálisan nőtt a fertőzések száma az elmúlt öt hétben világszerte

HírTV
-
  20.04.02 15:25 Külföld

Kivégzéssel fenyegette meg a járványellenes intézkedések megszegőit a Fülöp-szigetek elnöke.

A Fülöp-szigetek elnöke agyonlövetné a karanténszegőket

Propeller
-
  20.04.02 07:46 Külföld

A Fülöp-szigeteken eddig 2311 fertőzött van. A Fülöp-szigetek elnöke, Rodrigo Duterte agyonlövéssel fenyegette meg a járvány miatti korlátozások megszegőit szerda éjjeli tévébeszédében. A rendőrségnek és a katonaságnak az a parancsom, hogy ha valaki életeket veszélyeztet, akkor lőjék agyon. Értve? – közölte Duterte üzenve az…

Percről percre – a koronavírus-járvány hírei csütörtökön

Infostart
-
  20.04.02 08:46 Külföld

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést. A Fülöp-szigeteken agyonlövéssel fenyegette meg az elnök a korlátozások megszegőit. A britek egyre több ikonikus épületet alakítanak át tábori kórházzá, orosz katonai gép landolt New Yorkban védőfelszerelésekkel. A járvány minden fontos híre egy helyen.

Fülöp-szigetek: agyonlövik a karanténsértőket

Körkép
-
  20.04.02 10:00 Külföld

Nem tűri a rendbontást Duterte elnök. Azonnali büntetést ígért azoknak, akik nem tartják be a szabályokat a járvány idején.   „Az a parancsom a rendőrségnek és a katonaságnak, hogy ha valaki bajt kever, és életveszélyes, akkor lőjék le”   – fenyegette meg a rendbontókat egy szerda esti tévébeszédében a Fülöp-szigeteki elnök.…

Agyonlövéssel fenyegeti a karanténszegőket a Fülöp-szigetek elnöke

Blikk
-
  20.04.02 07:35 Külföld

A Fülöp-szigetek elnöke, Rodrigo Duterte agyonlövéssel fenyegette meg a járvány miatti korlátozások megszegőit szerda éjjeli tévébeszédében – írja a Reuters.