Koronavírus: a Gvh figyelmeztetése

Életforma
-
  20.04.02 06:37 Életmód

Az emberek hiszékenyek, Ezért jó, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (Gvh) a Covid-19 járványra tekintettel március 19-20-án átfésülte a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat. Voltak, akik fent akadtak a szűrőn.

3 kapcsolódó hír

Webáruházakat és weboldalakat ellenőrzött a GVH

Jogászvilág
-
  20.04.01 11:30 Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a koronavírus járványra tekintettel 2020. március 19-20-án vírusellenesnek hirdetett termékeket, illetve védőmaszkokat kínáló oldalak, online üzletek kereskedelmi kommunikációs gyakorlatait tekintette át internetes ellenőrzés, ún. sweep keretében PC-n, Android- és iOS eszközökön.

A GVH kifogásolható gyakorlatokat talált a vírusellenes termékek internetes árusításánál

Biztonságpiac
-
  20.04.01 12:10 Gazdaság

A koronavírus-járványra tekintettel a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) átvizsgálta a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat és több kifogásolható gyakorlatot is talál; a cégektől a hivatal azt kérte, hogy ezeket a jövőben kerüljék, valamint, hogy fokozottan figyeljenek a fogyasztók tisztességes tájékoztatására

Kifogásolható gyakorlatok a vírusellenes termékek internetes árusításánál

KamaraOnline
-
  20.04.01 07:13 Cégvilág

A koronavírus-járványra tekintettel a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) átvizsgálta a vírusellenesnek hirdetett termékeket, valamint védőmaszkokat kínáló webshopokat és több kifogásolható gyakorlatot is talált.