Pozitív lett a koronavírus-tesztje a paksi atomerőmű egyik dolgozójának

ATV
-
 20.04.01 19:44Belföld

Pozitív lett a paksi atomerőmű egyik dolgozójának koronavírus-tesztje. Az üzemviteli területen dolgozó munkatárs már 12 napja otthoni karanténban van. Az erőmű kommunikációs vezetője az ATV Híradónak elmondta: 15 további dolgozón is végrehajtottak koronavírus-tesztet, amelyeknek negatív az eredménye.

6 kapcsolódó hír

A paksi atomerőműbe is bejutott a koronavírus

Propeller
-
 20.04.01 21:32Belföld

Pozitív lett hétfőn a koronavírus-tesztje a paksi atomerőmű egyik dolgozójának – tudta meg az ATV. Fotó: MTI/Sóki Tamás Az üzemviteli területen dolgozó munkatársnál 12 napja elvégeztek egy tesztet, amely negatív lett. Ennek ellenére házi karanténba helyezték, a második tesztje pedig már pozitív volt. Az erőmű kommunikációs vezetője a…

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a paksi atomerőmű dolgozójának

Infostart
-
 20.04.02 15:20Belföld

Az üzemviteli területen dolgozó munkatárs már 12 napja otthoni karanténban van. 15 további dolgozón is végrehajtottak koronavírustesztet, amelyeknek negatív az eredménye.

A Paksi Atomerőmű egyik dolgozójánál kimutatták a koronavírust

Magyar Hang
-
 20.03.31 22:45Belföld

A kontaktjainál is elvégezték a tesztet.

Koronavírusos a paksi atomerőmű egyik dolgozója

Index
-
 20.04.02 09:05Belföld

A munkás lassan két hete házi karanténban van, a termelést nem érinti a pozitív eset.

Megtette a szükséges intézkedéseket az atomerőmű

TelePaks
-
 20.04.01 17:00Belföld

Pozitív lett a koronavírustesztje a paksi atomerőmű egyik munkavállalójának – közölte híradónkkal az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. A cég kommunikációs igazgatójának tájékoztatása szerint a beteggel kapcsolatban lévő 15 főt is tesztelték, esetükben az eredmény negatív lett. A Paksi Atomerőmű már korábban – az Operatív Törzs felhívását…

Pozitív lett a tesztje az erőmű dolgozójának

Teol
-
 20.04.01 16:49Megyei

Koronavírust mutattak ki a Paksi Atomerőmű egyik, üzemviteli területen dolgozó munkatársánál. A hírt megerősítette dr. Kovács Antal, a Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója.