A fideszes Hoppál Orbán halálával viccelődő posztot osztott meg Facebookon

Ez a lényeg
-
  20.04.02 10:07 

Nem, Hoppál Péter, nem egy átlag ellenzéki viccelődik ezzel, csak egy troll!

5 kapcsolódó hír

Hoppál Péter szerint egy átlagos ellenzéki azzal viccel április 1-én, hogy meghalt Orbán

444.hu
-
  20.04.01 18:52 Belföld

A fideszes politikus ezt a következtetést egy 2500 lájkolóval rendelkező Facebook-oldal áprilisi tréfának szánt álhíre alapján vonta le.

Orbán halálával viccelődő képet osztogat egy fideszes politikus

Propeller
-
  20.04.01 20:14 Belföld

Egy Index-cikkre hasonlító kamuhírt kezdtek el osztogatni április elseje alkalmából. A hír így szól: Meghalt Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. Ha már érintett volt a "tréfában", meg is írta az Index, hogy az álhírt Hoppál Péter miniszteri biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője is megosztotta Facebook-oldalán. Hoppál így…

Orbán halálával trollkodó képet osztott meg egy fideszes képviselő

Hírklikk
-
  20.04.02 08:02 Belföld

Hoppál Péter miniszteri biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője egy olyan képet osztott meg a hivatalos Facebook-oldalán, ami egy nemlétező Index-cikket ábrázol, ami Orbán Viktor miniszterelnök halálát jelenti be.

Orbán halálával trollkodó képet terjeszt egy fideszes politikus

Index
-
  20.04.01 19:01 Belföld

A fotoshopolt kép olyan, mintha egy Index cikk lenne. Hoppál Péter szerint így viccel az ellenzék, és az Indexet meghekkelték.

Orbán halálával viccelődő hazugságot terjeszt egy fideszes politikus

Borsod24
-
  20.04.02 13:58 Megyei

Hoppál Péter miniszteri biztos egy olyan képet osztott meg a hivatalos Facebook-oldalán, ami egy nemlétező cikket ábrázol, ami Orbán Viktor miniszterelnök halálát jelenti be – írta az Index. A fideszes politikus rögtön ráfogta az ellenzékre, hogy ők viccelődnek Orbán haláláról az egyébként ismeretlen eredetű képpel. Az összeszerkesztett kép április