Vuhan lezárása állította meg a járványt Kínában

Demokrata
-
 20.03.31 15:24Vélemény

A koronavírus kiindulópontjának számító kínai Vuhan lezárása hatékonyan állította meg a járvány terjedését.

5 kapcsolódó hír

Vuhan lezárása jelentősen csökkentette a fertőzöttek számát egy kutatás szerint

HírTV
-
 20.03.31 14:58Külföld

Az új koronavírus-járvány kiindulópontjának lezárása jelentős segítséget nyújtott abban, hogy más helyeken is kisebb legyen a fertőzöttek száma.

Koronavírus: ez az eredménye a vuhani karanténnak

HáziPatika
-
 20.04.01 13:32Külföld

Egy új tanulmány szerint a járvány kiindulópontjának számító kínai Vuhannak (Hupej tartomány székhelyének) teljes lezárása hatékonyan állította meg a koronavírus terjedését és jelentős segítséget nyújtott abban, hogy más helyeken is kisebb...

Jelentős segítség volt Vuhan lezárása

Magyar Nemzet
-
 20.03.31 17:51Külföld

Az új koronavírus-járvány kiindulópontjának számító kínai Vuhannak – Hupej tartomány székhelyének – lezárása hatékonyan állította meg az új koronavírus terjedését és jelentős segítséget nyújtott abban, hogy más helyeken is kisebb legyen a fertőzöttek száma a Hongkongi Kínai Egyetem új tanulmánya szerint.

Vuhan lezárása jelentősen csökkentette a fertőzöttek számát egy kutatás szerint

ma7.sk
-
 20.03.31 16:22Külföld

Az új koronavírus-járvány kiindulópontjának számító kínai Vuhannak - Hupej tartomány székhelyének - lezárása hatékonyan állította meg az új koronavírus terjedését és jelentős segítséget nyújtott abban, hogy más helyeken is kisebb legyen a fertőzöttek száma a Hongkongi Kínai Egyetem új tanulmánya szerint.

Koronavírus – Vuhan lezárása jelentősen csökkentette a fertőzöttek számát egy kutatás szerint

Közszolgálat
-
 20.03.31 20:02Külföld

Az új koronavírus-járvány kiindulópontjának számító kínai Vuhannak – Hupej tartomány székhelyének – lezárása hatékonyan állította meg az új koronavírus terjedését ...