Családi ház égett Kerepesen

Propeller
-
  20.04.01 08:24 Baleset-bűnügy

A tűzoltók elfojtották a lángokat. Tűz ütött ki egy családi házban, Kerepesen, a Gyár utcában. A valamivel több, mint húsz négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett. A gödöllői hivatásos tűzoltók megfékezték, majd elfojtották a lángokat. Jelenleg hőkamerával vizsgálják át az ingatlant. (Katasztrófavédelem)

5 kapcsolódó hír

Kigyulladt egy nádas Orosházánál

Beol
-
  20.03.31 13:44 Baleset-bűnügy

Nádas kapott lángra Orosházán kedden délután. A tűzoltók oltják a lángokat.

Kigyulladt egy nádas Orosházánál

Ég egy nádas Orosháza határában, a Szentesi út közelében. Mintegy öt hektárt érint a foltokban égő tűz, amelyet gépjárművel nem lehet megközelíteni. Az orosházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltják a lángokat.

Kigyulladt egy épület Kunhegyesen

Egy egykori asztalosüzem épülete égett Kunhegyesen, a Petőfi Sándor utcában. A tűzhöz a karcagi hivatásos, valamint a kunhegyesi és az abádszalóki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik öt vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

Kigyulladt egy nádas Orosházánál

Ég egy nádas Orosháza határában, a Szentesi út közelében. Mintegy öt hektárt érint a foltokban égő tűz, amelyet gépjárművel nem lehet megközelíteni. Az orosházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltják a lángokat – tájékoztatott a katasztrófavédelem. Frissítés, 14 óra 4 perc: megkeresésünkre a Békés megyei katasztrófavédelmi szóvivő…

Ismét családi ház lángolt Egerben

Egri Sztorik
-
  20.03.31 11:29 Baleset-bűnügy

Egy családi ház tetőszerkezete kapott lángra hétfő délután az egri Nyíl utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóságának két gépjárművét riasztották, az oltási munkálatok több mint két órán át tartottak. A tűzoltóknak