The Guardian: Orbán folyamatosan fenntarthatja a rendkívüli jogrendet, nem pazarolhatja el a válsá…

168 Óra Online
-
  20.03.30 06:06 Külföld

Kemény hangú szerkesztőségi cikket közölt a magyar felhatalmazási törvény szavazásához időzítve a brit The Guardian. Mint írják, a világjárvány lehetővé tette Orbánnak, hogy a kritikusokat és a politikai ellenzékét partvonalon kívülre tegye. 

7 kapcsolódó hír

The Guardian: "Orbán nem engedheti, hogya válság okozta lehetőséget elpazarolja"

ATV
-
  20.03.30 06:55 Külföld

Szerkesztőségi cikket közölt a brit The Guardian Orbán Viktor miniszterelnökről és a hétfői szavazásra bocsátott felhatalmazási törvényről.

Guardian: A magyar demokrácia újabb szomorú hete jön

Mandiner
-
  20.03.30 08:00 Külföld

„Orbán Viktor a rá jellemző durvasággal a politikai maximumra törekedett, hogy ne pazarolja el a válság okozta lehetőséget.”

The Guardian: Orbán vírustörvénye a totális hatalomról szól

HVG
-
  20.03.29 22:13 Külföld

A brit lap szerkesztőségi cikket közölt, amely szerint a világjárvány lehetővé tette Orbánnak, hogy a kritikusokat és a politikai ellenzékét partvonalon kívülre tegye.

A Guardian szerint Orbán vírustörvénye a totális hatalomról szól

Hírklikk
-
  20.03.30 08:57 Külföld

A The Guardian szerkesztőségi cikket közölt, amely szerint a világjárvány lehetővé tette Orbánnak, hogy a kritikusokat és a politikai ellenzékét partvonalon kívülre tegye.

Orbán megragadta a hatalmat

Huppa
-
  20.03.30 13:34 Vélemény

Igazából úgy hangzik, hogy „Orbán megragadja a hatalmat” – ugyanis ezzel a címmel közölt szerkesztőségi cikket a The Guardian. A felhatalmazási törvényként is emlegetett jogszabályt a kormánypárti voksokkal ma elfogadták. Azért nézzük, mit gondolnak minderről a brit liberális lap szerkesztőségében. Megállapították: a pandémia Európa egyik…

A neves brit lap is megírta, mi Orbán álnok terve a koronavírus-törvénnyel

Ellenszél
-
  20.03.30 09:12 Vélemény

A brit lap szerkesztőségi cikket közölt, amely szerint a világjárvány lehetővé tette Orbánnak, hogy a kritikusokat és a politikai ellenzékét partvonalon kívülre tegye – írja

Szerkesztőségi vezércikkben kritizálja Orbán „túlhatalomtörvényét” a brit The Guardian

Magyar Hang
-
  20.03.30 08:37 Külföld

Ugyan a koronavírus-járványra való tekintettel mindenhol veszélyhelyzeti felhatalmazást kérnek a kormányok, ám azok – egy működő demokráciában – időkorláthoz kötöttek – írja a brit baloldali lap.