Kapcsolódó megyék

Melléképület tüzét oltották el Törökszentmiklóson

Kigyulladt egy melléképület Törökszentmiklóson, a Bocskai úton. A mintegy ötven négyzetméteres építmény, amelyben tűzifát tároltak, leégett. A tűz a szomszéd ház tetejére is átterjedt. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók megfékezték és eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

2 kapcsolódó hír

Ma már a második tűzhöz vonultak ki a tűzoltók Soroksárra

Ittlakunk
-
  20.03.30 18:38 Budapest 23. ker

Nem messze a délutáni Meddőhányó utcai tűztől most újra felcsaptak a lángok, ezúttal a Szigetdűlő középső útja közelében.A késő délutáni tűzben körülbelül két hektáron égett a gaz és nádas. A tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek jelenleg utómunkálatokat végeznek – tájékoztatta szerkesztőségünket a Fővárosi…

Égett a nádas és az aljnövényzet Nagykálló külterületén

Körülbelül nyolc hektáron égett a nádas és az aljnövényzet Nagykálló külterületén, az Újfehértó felé vezető út mellett. A tűzhöz a nyíregyházi hivatásos, valamint a nagykállói és a geszterédi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a tüzet. Az egységek utómunkálatokat végeznek.