Kapcsolódó megyék

Koronavírus: nő a feszültség a Balatonnál

Napi
-
  20.03.29 08:39 Belföld

Városiak lepték el a Balaton partját, több polgármester szerint a leutazók kevésbé tartják szem előtt a veszélyhelyzetre kihirdetett kötelező viselkedési formákat - írja a Magyar Nemzet.

4 kapcsolódó hír

Egy több a konfliktus a Balatonnál

Infostart
-
  20.03.30 07:11 Belföld

Nem az a fő probléma, hogy a járványt nem a nagyvárosokban kívánják átvészelni, hanem az, hogy kevésbé tartják szem előtt a veszélyhelyzetre kihirdetett kötelező viselkedési formákat – mondta a veszprémi televíziónak a nagyvárosokból érkező nyaralótulajdonosról Csopak polgármestere.

Városiak lepték el a Balaton partját

Magyar Nemzet
-
  20.03.29 08:25 Gazdaság

Ugyan még odébb van az üdülési szezon, a nyaraló- és apartmantulajdonos családok és nyugdíjas hozzátartozóik egy része már most visszatért a Balatonra.

Nő a feszültség a Balatonnál

Hírklikk
-
  20.03.30 05:30 Belföld

A koronavírus és a vállalt önkéntes karanténok miatt nyaraló- és apartmantulajdonos családok és nyugdíjas hozzátartozóik egy része már most visszatért a Balatonra.

Városiak lepték el a Balaton partját

LikeBalaton
-
  20.03.29 17:00 Megyei

Ugyan még odébb van az üdülési szezon, a nyaraló- és apartmantulajdonos családok és nyugdíjas hozzátartozóik egy része már most visszatért a Balatonra, ebben az időszakban nem megszokott forgalmat okozva a legtöbb tóparti településen. Azzal is számolni kell, hogy az igazi tavasz beköszöntével a tantermen kívüli oktatástól szenvedő…