Innovációs nagydíjat nyert a Fitpuli, Oláh Dániel és Békási Sándor egészségügyi startupja

Biztosító Magazin
-
  20.03.27 19:21 Gazdaság

A Magyar Innovációs Alapítvány és a Magyar Innovációs Szövetség közösen, immár 28. alkalommal meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíj pályázatán összesen nyolc kategóriában díjaztak kiemelkedő műszaki, gazdasági és innovációs eredményeket.

5 kapcsolódó hír

Ezzel a magyar géppel vizsgálták meg Vuhanban a koronavírust is

Portfolio
-
  20.03.28 06:55 Gazdaság

Világviszonylatban is jegyzett társaság terméke kapta idén a Magyar Innovációs Nagydíjat - mondta el Antos László, a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója az InfoRádiónak. A díjakat a járvány miatt nem adják át, az elismerésben részesült pályázatok listáját és tartalmát azonban nyilvánosságra hozták.

Kiemelkedő hasznot hozó, világszínvonalú teljesítményeket ismertek el

A Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága, az NKFIH elnökének vezetésével, 46 jelentkező társaság közül választotta ki a 2019. évi innovációs nagydíjas társaságot, valamint további hét innovációs díjat ítélt oda. Az értékelés szempontjai között döntő volt az innovációból elért 2019. évi gazdasági eredmény. Az innovációs nagydíjas társaság kivála

Kiemelkedő hasznot hozó teljesítményeket ismertek el a Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton

New Technology
-
  20.03.27 13:20 Cégvilág

Kiemelkedő hasznot hozó, világszínvonalú teljesítményeket ismertek el a Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton – közölte a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint eredetileg március 27-én, az Országházban, ünnepélyes keretek között adták volna át az elismeréseket, az ünnepséget a járvány miatt nem…

Orvosdiagnosztikai termékcsalád nyerte a Magyar Innovációs Nagydíjat

Infostart
-
  20.03.27 21:13 Gazdaság

Világviszonylatban is jegyzett társaság terméke kapta idén a Magyar Innovációs Nagydíjat - mondta el Antos László, a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója. A díjakat a járvány miatt nem adják át, az elismerésben részesült pályázatok listáját és tartalmát azonban nyilvánosságra hozták.

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázat Innovációs díjasai

MedicalOnline
-
  20.03.27 10:17 Gazdaság

A Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága 46 jelentkező közül választotta ki a 2019. évi innovációs nagydíjas társaságot, valamint további hét innovációs díjat itélt oda.