Rohamosan fertőződik az USA, Kína lezárta határait

Kitekintő
-
  20.03.27 10:06 Külföld

Elérte az 532 692-t az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma péntek reggelre. Peking bejelentette, átmenetileg lezárja határait a külföldről érkezők előtt. Az USA-ban még az európai országokban látott mértéknél is gyorsabban terjed a vírus, az elmúlt hetekben átlagosan ötnaponta négyszereződött az esetszám.

4 kapcsolódó hír

Kína lezárja a határait a beutazó külföldiek elől

Az intézkedés átmeneti, de a kínai hatóságok szerint azért van rá szükség, mert növekedett a külföldről bevitt koronavírus-fertőzések száma.

Rossz hír Olaszországból, világelső lett az USA, Kína bezárt

Privátbankár
-
  20.03.27 08:30 Külföld

A koronavírus a legtöbb áldozatot továbbra is Olaszországban követeli, a legtöbb fertőzött azonban már az Egyesült Államokban van. Az olaszoknál ismét növekedni kezdett az új diagnosztizált betegek száma. Kínában már nem terjed a vírus, azt most a külföldiek hozzák be. Peking ezért lezárta a határokat. Nemzetközi hírösszefoglalónk következik.

Kína lezárja a határait a külföldiek elől

444
-
  20.03.26 17:26 Külföld

Behurcolják a koronavírust.

Kína lezárja a határait

Propeller
-
  20.03.26 17:35 Külföld

Attól tartanak, hogy minden kezdődik előlről. A hétvégétől Kína lezárja határait a külföldiek elől, írja a Guardianra hivagtkozva a 444.hu. A hatóságok szerint a koronavírus-járványt megállították az országban, az új fertőzések mind külföldről érkeznek. A beutazási korlátozás mellett a külföldi légitársaságok járatait is csökkentik,…