Zuhanással nyitottak a tőzsdék világszerte

Privátbankár
-
  20.03.26 09:42 Pénzügy

Nem hatotta meg ugyanis őket az USA szenátusa által elfogadott 2 ezer milliárd dolláros gazdaságélénkítési csomag, amelyre még kell a kongresszus áldása. A pénz- és tőkepiacok inkább attól rettegnek, a ma megjelenő amerikai munkanélküliségi adatok durván festenek majd.

5 kapcsolódó hír

Hurráoptimizmus dúl az amerikai tőzsdéken

Napi
-
  20.03.26 15:23 Pénzügy

Emelkedéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei csütörtökön, miután a szenátus elfogadta a koronavírus-járvány okozta gazdasági sokk enyhítését célzó, kétezer milliárd dollár értékű gazdaságélénkítő csomagot - írja az MTI.

A gazdaságélénkítő csomag hatására pluszban nyitottak az amerikai tőzsdék

ProfitLine
-
  20.03.26 16:00 Gazdaság

Emelkedéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei csütörtökön, miután a szenátus elfogadta a koronavírus-járvány okozta gazdasági sokk enyhítését célzó, kétezer milliárd dollár értékű gazdaságélénkítő csomagot.

A koronavírus ürügyén közpénzzuhanyban részesítik Trumpék a nagyvállalatokat

Mérce
-
  20.03.27 09:00 Külföld

Szerda este kétpárti konszenzus mellett fogadta el az Egyesült Államok szenátusa azt a 2000 milliárd dolláros csomagot, amelynek célja, hogy a koronavírus-járvány hatásaitól védje az amerikai állampolgárokat és gazdasági szférát.

Jelentős csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek

VG
-
  20.03.27 14:51 Pénzügy

Újra felerősödtek az aggodalmak a koronavírus-járvány által okozott súlyos gazdasági károk miatt.

Tőzsde – Jelentős csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek

Az Üzlet
-
  20.03.27 15:16 Gazdaság

Jelentős, 3 százalék körüli csökkenéssel nyitottak a New York-i tőzsde irányadó indexei pénteken. A befektetők profitot realizálnak az előző napok lendületes emelkedése után, miközben újra felerősödtek az aggodalmak a koronavírus-járvány által okozott súlyos gazdasági károk miatt.