Az Xbox Series X videokártyájához tartozó forráskódokat is ellophattak hackerek

GameStar
-
  20.03.26 21:57 Infotech

Az elkövető azt állítja, hogy ha nem sikerül pénzzé tenni az ellopott fájlokat, akkor egyszerűen csak kiszivárogtatja azokat az internetre.

4 kapcsolódó hír

Ellopták az Xbox Series X GPU-jának a forráskódját

Game Channel
-
  20.03.26 17:27 Infotech

Állítólag valaki, történetesen egy hacker feltört egy olyan számítógépet, amelyen az AMD Big Navi és Arden GPU-ihoz kapcsolódó forráskódok vannak, melyek esetünkben azért igen érdekes, mert utóbbi feszít majd az Xbox Series X szívében. Az AMD olyan komolyan vette a támadást, hogy a DMCA, digitális szerzői jogok megsértése e...

Ellopták a Playstation 5 és az Xbox Series X forráskódjait

Index
-
  20.03.27 13:19 Tudomány

A hekker 100 millió dollárt kért az AMD-től eltulajdonított, grafikus csipekkel kapcsolatos anyagokért, aztán nyilvánossá tette az egészet.

Valaki ellopott egy csomó üzleti titkot az AMD-től

PCWorld
-
  20.03.27 08:29 Infotech

Az így megszerzett információk főként GPU-k felépítésére és gyártási technológiájára vonatkoztak, de az AMD szerint nem történt komoly baj.

Ellopták az AMD Big Navi és Xbox Series X GPU forráskódját

Leet
-
  20.03.26 16:00 Gaming

Nemrégiben attól lett hangos az interneten, hogy valaki sikeresen ellopta az AMD grafikus kártyáinak forráskódjait. Erről nemrég a Torrentfreak számolt be azt állítva, hogy a Big Navi és az Arden GPU-k forráskódjától van szó, melyet a hacker szívesen eladna 100 millió dollárért. Az Adren azért is érdekes, mert ez hajtja majd meg az Xbox Series