Itt jelezheted az OTP-nek, ha nem akarsz élni a hitel moratórium lehetőségével!

Bankmonitor
-
  20.03.27 11:06 Gazdaság

Az OTP Bank arra kéri azokat a lakossági ügyfeleit, akik a fizetési moratórium ellenére is szeretnék tovább törleszteni meglévő hiteleiket, hogy elsősorban az internetbankban, vagy a bank honlapján is megtalálható nyilatkozatot töltsék ki online. Ennek oka, hogy közel egy millió ügyfelet érint a banknál a hitel moratórium lehetősége. A bankhoz érke

7 kapcsolódó hír

OTP Bank - Mi a teendője annak, aki mégis szeretné a hitelét tovább törleszteni a moratórium ellenére?

ProfitLine
-
  20.03.27 11:30 Gazdaság

Az OTP Bank ezúton is kéri azokat a lakossági ügyfeleit, akik a fizetési moratórium ellenére is szeretnék tovább törleszteni meglévő hiteleiket, hogy elsősorban az internetbankban, vagy a bank honlapján is megtalálható nyilatkozatot töltsék ki online - tájkoztatta a pénzintézet a ProfitLine.hu on-line gazdasági újságot.

Aki teheti, továbbra is fizesse a hitelét a moratórium ellenére

Nyíregyháza
-
  20.03.26 18:24 Belföld

Továbbra is a megszokott módon fizesse havi szinten a hitelét az, aki megteheti - ezt javasolja a pénzügyi tanácsadó a magánszemélyeknek. Orbán Viktor múlt héten jelentette be, hogy felfüggesztik a hitelek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, fontos azonban kiemelni, hogy a moratórium nem elengedést jelent. Azok pedig, akik március 19-e után…

Ha továbbra is fizetnéd a hiteledet

IT café
-
  20.03.27 11:32 Infotech

Az OTP arra kéri ügyfeleit, hogy szándékukat ne személyesen jelezzék.

Decemberig mentesülnek a hitelesek a terheiktől

Heol
-
  20.03.26 14:00 Belföld

Az év végéig ­felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás eddig felvett hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét.

Eldőlt: kérésre év végéig felfüggeszthető a banki hitelek törlesztése

Maszol
-
  20.03.26 20:52 Határtalan

A kormány elfogadta a törlesztési moratóriumról szóló rendeletet.

Florin Cîţu: Év végéig felfüggeszthető a banki hitelek törlesztése

Erdély Ma
-
  20.03.27 08:13 Gazdaság

Természetes és jogi személyek egyaránt kérelmezhetik a hiteltörlesztés felfüggesztését, egytől kilenc hónapig terjedő időszakra. 5, illetve 10 százalékos kedvezményben részesülnek a profitadót fizető vállalkozások.

Ez a teendő, ha a moratórium ellenére is szeretné törleszteni a hitelét

Blikk
-
  20.03.26 20:17 Belföld

Habár a kormány felfüggesztette a március 18-áig folyósított lakossági és vállalati hitelek visszafizetését a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt, a Takarékbank továbbra is lehetőséget azoknak, akik ennek ellenére folytatni szeretnék hitelük törlesztését – írja a HVG.