Járványügyi call centerek a börtönökben

Demokrata
-
 20.03.25 13:19Belföld

Tájékoztatási call centereket hoztak létre minden magyar börtönben a koronavírus-járvány miatt.

6 kapcsolódó hír

Tájékoztatási call centereket hoztak létre a magyar börtönökben

ProfitLine
-
 20.03.26 08:30Gazdaság

Tájékoztatási call centereket hozott létre minden magyar börtönben a koronavírus-járvány miatt a büntetés-végrehajtási szervezet.

Újabb 6,6 millió szájmaszkot gyárt a büntetés-végrehajtás

Ripost
-
 20.03.26 12:02Belföld

További 6,6 millió szájmaszk gyártását kezdik meg a büntetés-végrehajtási intézetekben, miután Törökországból nyolc tonna alapanyag érkezett – tájékoztatta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) csütörtökön az MTI-t.

Újabb 6,6 millió szájmaszkot gyárt a büntetés-végrehajtás

Magyar Hírlap
-
 20.03.26 12:00

Az operatív törzs feladatmeghatározása alapján a büntetés-végrehajtási szervezet napi 24 órában gyártja az egészségügyi védőmaszkokat

Folyamatos a tájékoztatás a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos megelőző intézkedésekről a börtönökben

BorsOnline
-
 20.03.25 16:24Egészség

Tájékoztató kampányba kezdett a büntetés-végrehajtás, hogy a koronavírus-járvány miatt meghozott intézkedésekről pontosan, hitelesen és gyorsan tájékoztassa a fogvatartottakat és családtagjaikat. A közelmúltban minden börtönben elindultak a járványügyi call centerek is.

Koronavírus - Járványügyi call centerek a börtönökben

ma.hu
-
 20.03.25 12:43Belföld

Tájékoztatási call centereket hozott létre minden magyar börtönben a koronavírus-járvány miatt a büntetés-végrehajtási szervezet.

Járványügyi call centereket alakítottak ki a börtönökben

Debreceni Nap
-
 20.03.25 12:31Belföld

Tájékoztatási call centereket hozott létre minden magyar börtönben a koronavírus-járvány miatt a büntetés-végrehajtási szervezet. A büntetés-végrehajtás internetes oldalán szerdán megjelent tájékoztatásban emlékeztettek rá: a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott ideiglenes korlátozó és megelőző intézkedésekről már eddig is…