Egy hét alatt a BÁV teljes aranykészletét felvásárolta a lakosság

168 Óra Online
-
  20.03.25 10:38 Gazdaság

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint

14 kapcsolódó hír

Már aranyból is hiány lehet: megrohanták a magyarok a BÁV-ot

Pénzcentrum
-
  20.03.25 14:05 Belföld

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét felvásárolták. Volt olyan ügyfél, aki a napokban...

Hiány lett a befektetési aranyból is

Azenpenzem
-
  20.03.25 10:37 Gazdaság

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét felvásárolták. Az alacsonyabb jövedelműek az ékszereket veszik.

Elkapkodták a BÁV teljes aranykészletét

HVG
-
  20.03.25 13:42 Gazdaság

Jelentősen megugrott a kereslet a befektetési aranytömbök iránt a válsághelyzet kihirdetése óta. Annyira, hogy alig több mint egy hét alatt elfogyott a BÁV teljes készlete.

Nem várt helyen keletkezett nagy hiány a koronavírus miatt

Portfolio
-
  20.03.26 10:41 Gazdaság

New Yorkban nem várt helyen keletkezett nagy hiány a koronavírus miatt: jelentősen megugrott a kereslet az örökbe fogadható kiskedvencek iránt – számol be a hírről a Bloomberg.

Erre cserélték a toalettpapírt - boom a piacon

Napi
-
  20.03.24 15:45 Pénzügy

Hiány alakult ki az aranyrudak piacán, miután a járvány miatt megugrott a fizikai arany iránti kereslet. Kereskedők szerint a lakosság úgy kezdte el felhalmozni az aranyat, mint járvány első hullámában a vécépapírt.

Elkapkodták a magyarok a BÁV aranyát

Napi
-
  20.03.25 10:59 Pénzügy

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét felvásárolták - adta hírül a cég.

Aranyláz Magyarországon

Hírklikk
-
  20.03.25 18:00 Belföld

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét felvásárolták – közölte a vállalat.

Aranyvásárlási láz van Magyarországon

Debreceni Nap
-
  20.03.26 00:09 Gazdaság

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét felvásárolták. Volt olyan ügyfél, aki a napokban 2 kilogramm arannyal távozott az egyik üzletből. A világ több országa átmenetileg kifogyott a befektetési célú arany

Hiánycikk az aranyrúd már a BÁV-nál – ékszerek még kaphatók

Magyar Hang
-
  20.03.25 13:56 Belföld

A veszélyhelyzet kihirdetése óta jelentősen megugrott a kereslet a befektetési aranytömbök iránt, alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét, azaz több mint 20 ezer gramm aranyat felvásárolták - közölte a BÁV az MTI-vel szerdán.

Felvásárolták a BÁV komplett aranytömb-készletét

Huppa
-
  20.03.25 12:04 Vélemény

A veszélyhelyzet kihirdetése óta jelentősen megugrott a kereslet a befektetési aranytömbök iránt, alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét, azaz több mint 20 ezer gramm aranyat felvásárolták – közölte a BÁV az MTI-vel szerdán. Közleményük szerint volt olyan ügyfél, aki a napokban 2 kilogramm arannyal távozott az egyik

Felvásárolták a BÁV teljes befektetési aranykészletét

ma.hu
-
  20.03.25 11:36 Gazdaság

A veszélyhelyzet kihirdetése óta jelentősen megugrott a kereslet a befektetési aranytömbök iránt, alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét, azaz több mint 20 ezer gramm aranyat felvásárolták.

Úgy viszik az aranyat a magyarok, mint a cukrot

Blikk
-
  20.03.25 16:18 Belföld

A vészhelyzet kihirdetése óta megrohamozták a BÁV zálogházakat: a hazai kereslet hatalmas mértékben megugrott az aranytömbök iránt, írja a pénzcentrum.hu.

Felvásárolták a BÁV teljes befektetésiarany-készletét

KamaraOnline
-
  20.03.25 12:58 Gazdaság

A veszélyhelyzet kihirdetése óta jelentősen megugrott a kereslet a befektetési aranytömbök iránt, alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét, azaz több mint 20 ezer gramm aranyat felvásárolták.

Felvásárolták a BÁV teljes befektetési aranykészletét

Dehir
-
  20.03.25 11:44 Megyei

Budapest - A veszélyhelyzet kihirdetése óta jelentősen megugrott a kereslet a befektetési aranytömbök iránt, alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét, azaz több mint 20 ezer gramm aranyat felvásárolták - közölte a BÁV az MTI-vel szerdán.