A labdarúgókra vonatkozó korhatár emelését szeretnék az ausztrálok

Lokál
-
  20.03.26 09:01 Sport

Az Ausztrál Labdarúgó Szövetség (FFA) azt szeretné elérni, hogy a 2021-re halasztott tokiói olimpián a sportág nemzetközi szövetsége, valamint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság emelje meg a játékosokra vonatkozó korhatárt.

13 kapcsolódó hír

Megvan, mikor rendezik a budapesti BL-döntőt

24
-
  20.03.25 15:56 Sport

Természetesen még változhat, de az Európai Kézilabda-szövetség döntésre jutott.

Elhalasztották a kézilabda európai kupák négyes döntőit

Mandiner
-
  20.03.25 15:46 Belföld

A döntés érinti a női Bajnokok Ligája budapesti végjátékát is.

Mi lesz a Kékszalaggal?

AQUA
-
  20.03.26 07:59 Életmód

Tegnap döntött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság arról, hogy elmarad a tokiói olimpia, míg a Magyar Vitorlás Szövetség korábban határozott arról, hogy elhalasztja a hazai versenyszezon kezdetét. A Magyar Vitorlás Szövetség (Mvsz) elnöksége egyúttal készített egy összefoglalót, amelyben a legaktuálisabb, legfontosabb, vitorlázást érintő…

Hiába tolják el egy évvel, mégis Tokio 2020 marad az olimpia neve

Portfolio
-
  20.03.26 08:38 Gazdaság

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a jövő évre is július-augusztusi olimpiarendezésről egyeztet a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel (WA) és más sportági szövetségekkel, miután a koronavírus-járvány miatt kedden elhalasztotta a tokiói játékokat.

Újból módosítják az olimpiai kéziselejtezők időpontját

Székelyhon
-
  20.03.25 17:21 Sport

A NOB keddi bejelentése nyomán a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) ismét elhalasztotta a magyar és a román női válogatottat is érintő olimpiai kvalifikációs tornákat. Időközben az EHF-nél is döntöttek az európai kupasorozatok folytatásáról.

Elhalasztott olimpia: Csernoviczkit meglepte a bejelentés, Sidi számított rá

Kemma
-
  20.03.26 06:55 Sport

Csernoviczki Évát és Sidi Pétert kérdeztük a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztott a tokiói nyári olimpiai játékok kapcsán.

Emelnék a labdarúgókra vonatkozó korhatárt az ausztrálok

Sport365
-
  20.03.26 13:58 Foci

Ezzel komoly lehetőséghez jutnának a selejtezőben is résztvevő játékosok.

Koronavírus: a törökök a Nob-ot okolják két megfertőződött ökölvívójuk miatt

NSO
-
  20.03.26 11:52 Sport

A koronavírus-járvány miatt továbbra is számos sportesemény marad el világszerte, a törökök pedig a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB) okolják két megfertőződött ökölvívójuk miatt.

A labdarúgókra vonatkozó korhatár emelését szeretnék az ausztrálok

ma7.sk
-
  20.03.26 09:06 Sport

Az Ausztrál Labdarúgó Szövetség (Ffa) azt szeretné elérni, hogy a 2021-re halasztott tokiói olimpián a sportág nemzetközi szövetsége, valamint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság emelje meg a játékosokra vonatkozó korhatárt.

Női kézilabda olimpiai selejtező – Győr helyszín marad

Kisalföld
-
  20.03.26 10:08 Megyei

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) közleményében bejelentette, mivel a tokiói olimpiát elhalasztják, így a nyári játékok selejtezőtornáit sem rendezik meg júniusban.

Elhalasztották a kézilabda európai kupák négyes döntőit

Sportkatlan
-
  20.03.25 15:47 Kézilabda

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elhalasztotta a nemzetközi kupák négyes döntőit, közük a női Bajnokok Ligája budapesti végjátékát is.     Az EHF közleménye szerint kevés az esély arra, hogy a koronavírus-járvány terjedése közben májusban újraindulhat a játék, a szövetség most azzal számol, hogy legkorábban júniusban…

A koronavírus miatt elhalasztották a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti végjátékát is – Ekkor folytatódhatnak a ku…

Blikk
-
  20.03.25 15:42 Sport

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elhalasztotta a nemzetközi kupák négyes döntőit, közük a női Bajnokok Ligája budapesti végjátékát is.

Kézilabda: ismét elhalasztották az olimpiai selejtezőket

NSO
-
  20.03.25 10:15 Kézilabda

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség szerdai közleményében bejelentette, hogy mivel a tokiói olimpiát elhalasztják, a nyári játékok selejtező tornáit sem rendezik meg júniusban.