Itt a legfrissebb felmérés a koronavírusról: ezt gondolják a magyarok a járványhelyzetről – Az idős…

Blikk
-
  20.03.24 08:56 Belföld

A koronavírus-veszélyhelyzet miatt elrendelt korlátozások és intézkedések rengeteg embert érintenek nem csak a világon, hanem hazánkban is. A kialakult helyzet kapcsán a Népszava elkészített egy reprezentatív kutatást, amelyben a koronavírus-helyzet társadalmi és politikai hatásait vizsgálta.

4 kapcsolódó hír

A vállalkozók és a nyugdíjasok ellenzik legjobban a kijárási tilalmat

HVG
-
  20.03.24 10:18 Belföld

Miközben a legtöbben biztosak abban, hogy Magyarországon is tömegeket fertőz majd meg a koronavírus, a Publicus Intézet felmérése szerint azt is gondolja a többség: a járvány csak másokat fog megbetegíteni.

Magyar felmérés: Legkevésbé a nyugdíjasok gondolják úgy, hogy elkapják a koronavírust

Magyar Hang
-
  20.03.24 08:30 Belföld

A Publicus Intézetnek a Népszava felkérésére készített igen részletes közvéleménykutatása a koronavírus társadalmi és politikai hatásait vizsgálta.

A legtöbb ember szerint elterjed a koronavírus, de ők nem kapják el

Klubrádió
-
  20.03.24 23:22 Vélemény

A Publicus Intézet felmérése szerint az emberek jó része úgy véli, nagyon sok embert érint majd itt is a koronavírus, de azt nem hiszik, hogy ők is elkapják.

A koronavírusról a megkérdezett magyarok ötöde vallja: a “kínaiak” szabadították rá a világra!

Városi Kurír
-
  20.03.24 12:55 Egészség

A Publicus Intézet a Népszava megbízásából március 17 – 21. között 1003 fő megkérdezésével készített országos reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a koronavírus társadalmi és politikai hatásait. A koronavírus-járványról a megkérdezettek 100 százaléka hallott, és háromnegyedük szerint hazánkban is tömegessé fog válni a…