Kijárási tilalom kell, mondja egy magyar orvos

NLC
-
  20.03.23 11:00 Egészség

Dr. Svéd Tamás aneszteziológus, a Magyar Orvosi Kamara titkára azt mondja, igenis kellene a kijárási tilalom a koronavírus-járvány jelen stádiumában, ha nem akarjuk, hogy még nagyobb legyen a baj.

6 kapcsolódó hír

Magyar Orvosi Kamara titkára: Nem bánnám, ha a lakosság most egy kicsit riadtabb lenne

24
-
  20.03.22 20:35 Belföld

Dr. Svéd Tamás aneszteziológus szerint talán még van esély megfékezni a járványt azzal, hogy mindenkit otthon tartunk.

"Én most ijesztgetés-párti vagyok"

444
-
  20.03.23 06:53 Egészség

Dr. Svéd Tamás, a Magyar Orvosi Kamara főtitkára a kijárási tilalmat se tartaná túlzásnak a járvány megfékezésére, különben a végén még Magyarországon is aszerint kell porciózni az ellátást, hogy kinek van nagyobb esélye a túlélésre.

Egy orvos ki merte mondani az igazságot!

OLKT
-
  20.03.23 14:40 Belföld

Nagyon hamar megugorhat idehaza is a koronavírusos betegek száma, és ha nálunk is hasonló helyzet alakulna ki, mint amilyen most az olaszoknál van, valamint ha azt nem tudjuk megfelelően kezelni, akkor az “véglegesen demoralizálhatja az egészségügyet” – fejtette ki véleményét dr. Svéd Tamás, a Magyar Orvosi Kamara (Mok) titkára. A 444…

Én most ijesztgetés-párti vagyok. Kiálts farkast… mert jön – vélekedik az orvosi kamara titkára

Magyar Narancs
-
  20.03.23 15:20 Vélemény

„Talán még van esély megfékezni a járványt azzal, hogy mindenkit otthon tartunk, akár hatósági eszközökkel, azaz a kijárási tilalom bevezetésével.”

Orvosi kamara titkára: Itt az ideje farkast kiáltani

Népszava
-
  20.03.23 11:15 Belföld

„Ha bennünket is »telibe kap« a járvány, és idehaza is előáll az olaszországihoz akár csak hasonló helyzet, amit nem sikerül – és ennek megvan az esélye – megfelelően kezelni, az végletesen demoralizálhatja az egészségügyet” – véli Svéd Tamás.

Itt az ideje farkast kiáltani!

MedicalOnline
-
  20.03.22 18:00 Egészség

Egy egyenetlen és kiegyensúlyozatlan, sok szempontból demoralizált, széthulló, békeidőben is számos hiátussal és szervezetlenséggel terhelt egészségügyi rendszernek kell szembeszállnia most egy olyan járvánnyal, amely végletekig fogja feszíteni mindannyiunk teljesítőképességét. Dr. Svéd Tamás aneszteziológus, a Magyar Orvosi Kamara…