Pásztornokedli

Street Kitchen
-
  20.03.19 16:50 Recept

A krumplit közepes kockára vágjuk, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A nokedli hozzávalóit nagyjából összekeverjük, nem kell, hogy csomómentes legyen! Sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk, és ha megfőtt, leszűrjük.  A raguhoz az apróra vágott szalonnát félig zsírjára sütjük, ekkor jöhet rá a felkockázott kolbász, majd ha már a…

1 kapcsolódó hír

Genovai nokedli

Street Kitchen
-
  20.03.20 15:30 Életmód

A nokedli hozzávalóit nagyjából összekeverjük, és sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk, majd ha feljött a víz felszínére, 2 perc főzés után leszűrjük.  Egy nagy lábasban felrakjuk főni a krumplit. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk a fagyasztott babot, felforraljuk, majd további 6-7 percig főzzük, és leszűrjük. A nokedlit összeforgatjuk a zöldségekkel