Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre lehet ajánlást tenni

Magyar Nemzet
-
  20.03.19 18:49 Kultúra

Jelöltet ajánlhat természetes és jogi személy, illetve nem jogi személyként működő szakmai szervezet is az egész Kárpát-medencéből és a magyar diaszpórából.

7 kapcsolódó hír

Jelölés Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre

kultura.hu
-
  20.03.19 15:30 Kultúra

Hatodik alkalommal lehet ajánlást tenni a Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre. A Hagyományok Háza az egész Kárpát-medencéből és a diaszpórából is vár előterjesztéseket, az elismeréseket a díjazottak május 10-én, a Táncház Napján vehetik át a Zeneakadémián.

Halmos Béla-díjra és -emlékéremre jelölhetnek

ma7.sk
-
  20.03.19 17:09 Kultúra

Ötödik alkalommal lehet ajánlást tenni a Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre. A Hagyományok Háza az egész Kárpát-medencéből és a diaszpórából is vár előterjesztéseket.

Felhívás Halmos Béla-díjra és -emlékéremre való jelölésre

Erdély Ma
-
  20.03.19 13:43 Kultúra

Ötödik alkalommal lehet ajánlást tenni a Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre. A Hagyományok Háza az egész Kárpát-medencéből és a diaszpórából is vár előterjesztéseket. Az elismeréseket a díjazottak a Táncház Napján vehetik át a Zeneakadémián.

Jelölteket várnak a Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre

Zaol
-
  20.03.19 13:28 Kultúra

Természetes és jogi személy is ajánlatot tehet.

Várják a pályázatokat a Népművészet Ifjú Mestere díjra

ma7.sk
-
  20.03.18 13:08 Kultúra

A népművészeti alkotó- és előadóművészek április 1-jéig pályázhatnak a Népművészet Ifjú Mestere díjra. A Hagyományok Háza a pályamunkákat az egész Kárpát-medencéből és a diaszpórából várja. Az elismeréseket augusztus 20-a alkalmából adják át.

Jelölteket várnak a Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre

Teol
-
  20.03.19 13:28 Kultúra

Természetes és jogi személy is ajánlatot tehet.

Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre lehet jelölni

Debreceni Nap
-
  20.03.19 11:40 Kultúra

Hatodik alkalommal lehet ajánlást tenni a Halmos Béla-vándordíjra és -emlékéremre. A Hagyományok Háza az egész Kárpát-medencéből és a diaszpórából is vár előterjesztéseket, az elismeréseket a díjazottak május 10-én, a Táncház Napján vehetik át a Zeneakadémián. A két díj kuratóriuma által megfogalmazott felhívás a…