Hivatalos: Michelisz a Hyundai-nál folytatja

Vezess
-
  20.03.16 10:40 Sport

Michelisz Norbert a Facebookon jelentette be, hogy marad a Hyundai színeiben.

5 kapcsolódó hír

Hosszabbított csapatával a címvédő Michelisz

Bama
-
  20.03.17 19:36 Sport

– A pillanat, amire már nagyon vártunk – írta ki Face­book-oldalára a túraautó-világkupa (Wtcr) regnáló bajnoka, Michelisz Norbert egy fotó kíséretében, aki így jelentette be, hogy hosszabbított csapatával.

WTCR - A címvédő Michelisz hosszabbított a Hyundai-jal

Komló Média
-
  20.03.17 12:28 Sport

Szerződést hosszabbított a Hyundai gyári csapatával a túraautó-világkupa (WTCR) címvédője, Michelisz Norbert.A 35 éves magyar versenyző F...

Hivatalos: a Wtcr német hétvégéjét is elhalasztották a koronavírus miatt

Motorsport
-
  20.03.17 19:16 Sport

A WTCR kapcsán legutóbb arról számoltunk be, hogy Michelisz Norbert a Hyundai versenyzője marad. Akkor még úgy festett, hogy a túrautós széria a Nürburgringen kezdheti meg az új idényét, de időközben megerősítették, hogy a német futamot is törölték.Korábban a magyar hétvége lett volna az, mely elsőként látja vendégül a mezőnyt, de a…

Hivatalos: nem lesz nyáron szünet a Forma 1-ben

Blikk
-
  20.03.17 15:38 Forma1

Az Ausztrál Nagydíj törlése miatt el sem kezdődhetett az idei Forma–1-es világbajnokság, s bár egyelőre nem tudni, a koronavírus-járvány mikor „engedi” az autók száguldását, a sorozat irányítói vészterveken dolgoznak.

Michelisz: Rettenetesen vártam a hungaroringi futamot…

NSO
-
  20.03.16 23:16 Sport

A túraautó-világkupa magyar címvédője, Michelisz Norbert marad a Hyundai kötelékében – ez immár hivatalos. Azt egyelőre nem tudni, mikor kezdődik el a sorozat, ám a magyar pilóta számára fájó pont, hogy az idén nem szerepel a naptárban a hungaroringi futam.