Magyarok rekedtek a világ túlfelén a koronavírus miatt

Infostart
-
  20.03.16 14:52 Külföld

Egy hónapos zárlat alá helyezte a Fülöp-szigeteki Köztársaság elnöke a délkelet-ázsiai ország fővárosát, Manilát. Emiatt több magyar turistának egyelőre nem sikerül repülőre ülnie.

4 kapcsolódó hír

Magyarok rekedtek egy kis szigeten a koronavírus miatt

Ripost
-
  20.03.16 05:59 Belföld

A Fülöp-szigeteken rekedt két magyar lány és egy kilenctagú magyar társaság, miután a délkelet-ázsiai ország tegnap lezárta az ország fővárosát és felfüggesztette a belföldi közlekedést. Kiss Eszterék napok óta bőröndökkel járják Coron szigetét, reménykedve, hogy sikerül felülniük egy repülőre.

Koronavírus: Fülöp-szigeteken rekedt néhány magyar turista

Life
-
  20.03.16 14:18 Bulvár

Koronavírus: Fülöp-szigeteken rekedt néhány magyar turista

Koronavírus: 11 magyar turista rekedt egy apró szigeten

Indirekt
-
  20.03.16 08:13 Belföld

A Fülöp-szigeteken rekedt 11 magyar turista, mert a délkelet-ázsiai ország tegnap lezárta az ország fővárosát és felfüggesztette a belföldi közlekedést. Kiss Eszterék napok óta bőröndökkel járják Coron szigetét, reménykedve, hogy sikerül felülniük egy repülőre. Ugyanis egyik napról a másikra jelentősen nőtt a koronavírussal megbetegedettek…

Magyarok rekedtek a Fülöp-szigeteken a koronavírus miatt, sehogy sem tudnak hazajutni

Blikk
-
  20.03.16 07:54 Belföld

Március 15-től egy hónapos járványügyi zárlat alá helyezte a Fülöp-szigeteki Köztársaság elnöke a délkelet ázsiai ország fővárosát, Metro Manilát. Mint azt a Ripost megtudta, több magyar is kint ragadt a szigetországban, akiket sikerült is elérniük.