Mácsai Pál megszólalt az Eszenyi-ügyről: „Az agresszió sehol, semmilyen formában nem megenged…

ATV
-
 20.03.16 12:57Belföld

Az ATV munkatársa, Gulyás Eszter megkereste azokat a színházi vezetőket, akiknek a neve Eszenyi Enikő igazgatói pályázatában támogatóként szerepel. Most Mácsai Pál, Crespo Rodrigo és Barda Beáta válaszát közöljük.

5 kapcsolódó hír

Kitart-e Eszenyi Enikő támogatása mellett? Jordán Tamás válaszolt

ATV
-
 20.03.15 15:48Belföld

Az ATV Híradó munkatársa, Gulyás Eszter megkereste azokat a színházi vezetőket, akiknek a neve Eszenyi Enikő igazgatói pályázatában támogatóként szerepel. Jordán Tamás már válaszolt is. Kollégánk azt kérdezte az érintett színházi vezetőktől, hogy a kialakult helyzet ismeretében továbbra is támogatják-e azt, hogy Eszenyi Enikő maradjon a…

Máté Gábor és a színművészeti rektorhelyettese is megszólalt az Eszenyi-ügyről

ATV
-
 20.03.15 18:44Belföld

Az ATV Híradó munkatársa, Gulyás Eszter megkereste azokat a színházi vezetőket, akiknek a neve Eszenyi Enikő igazgatói pályázatában támogatóként szerepel. Most Máté Gábor és Upor László válaszát közöljük.

Máté Gábor elmondta, miért támogatta Eszenyit

24.hu
-
 20.03.16 11:51Színpad

Az ATV Híradó megkereste azokat a színházi vezetőket, akiknek a neve Eszenyi Enikő igazgatói pályázatában támogatóként szerepel.

Eszenyi-ügy: Máté Gábor és Upor László is reagált

Népszava
-
 20.03.16 15:53Kultúra

A Vígszínház jelenlegi vezetőjének munkamódszereivel kapcsolatban egyre több információ látott napvilágot az elmúlt egy-két hétben, a megszólaló volt és jelenlegi kollégái verbális zaklatást említettek vele kapcsolatban.

Jordán Tamás támogatta Eszenyi pályázatát, de már bizonytalan

Nyugat
-
 20.03.15 19:17Kultúra

„Nem látok tisztán ebben a kérdésben.”