Nehezebb lesz a közlekedés Óbudán

Napi.hu
-
 20.03.14 15:23Belföld

Folytatódik a Szentendrei út felújítása, hétfőtől ezért módosul a közösségi közlekedés rendje, és közúti korlátozások is lesznek - közölte a BKK az MTI-vel szombaton.

6 kapcsolódó hír

Számolni kell némi fennforgással a Szentendrei úton, felújítják

Infostart
-
 20.03.14 21:19Belföld

Kerülőútnak a 11-es út bevezető szakaszát javasolják Csillaghegy, illetve a Római-part környékén.

Folytatódik a Szentendrei út felújítása

Magyar Nemzet
-
 20.03.14 16:59Belföld

Folytatódik a Szentendrei út felújítása, hétfőtől ezért módosul a közösségi közlekedés rendje, és közúti korlátozások is lesznek – közölte a Bkk.

Március közepétől folytatódik a Szentendrei út felújítása

BKK
-
 20.03.14 13:49Autó-motor

A Szentendrei út csillaghegyi, Mátyás király út és Hollós Korvin Lajos utca közötti szakaszának városhatár felé tartó egyirányúsításával folytatódik a Szentendrei út felújítása a III. kerületben március 16-tól, hétfőtől. A rekonstrukció a téli munkaszünet befejeződésével, az építési munkákhoz elengedhetetlen jobb időjárási körülmények beköszöntével

Jelentősen megváltozik a forgalmi rend a Szentendrei úton, több busz útvonala is módosul

Folytatódik a Szentendrei út felújítása, hétfőtől ezért módosul a közösségi közlekedés rendje, és közúti korlátozások is lesznek – közölte a BKK a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében. Egyirányúsítják a Szentendrei út Mátyás király út és Hollós Korvin Lajos utca közötti szakaszát a városhatár felé. Kerülőútnak a 11-es út bevezető szakaszát

BKK: Változik a forgalmi rend a Szentendrei út felújítása miatt

hirado.hu
-
 20.03.14 15:18Belföld

Folytatódik a Szentendrei út felújítása, hétfőtől ezért módosul a közösségi közlekedés rendje, és közúti korlátozások is lesznek – közölte a BKK szombaton.