Trump nem fél, hogy elkapta a koronavírus-fertőzést a brazil elnök munkatársától

Mandiner
-
  20.03.12 19:40 Külföld

Az amerikai elnök közölte, gyorsan kellett döntenie, ezért nem konzultált az európai országokkal a járvány miatt elrendelt beutazási tilalom bejelentése előtt.

4 kapcsolódó hír

Kimondták: amerikai recesszió jöhet idén a koronavírus miatt

Portfolio
-
  20.03.12 22:49 Külföld

Miután Donald Trump amerikai elnök ma elrendelte a beutazási tilalmat az európai országokból a koronavírus miatt, frissítette előrejelzését a Capital Economics. Most már azt mondják, hogy 4%-os lehet idén a második negyedévben a recesszió évesített negyedéves alapon, amit a harmadikban stagnálás követhet és mindez azt eredményezi, hogy…

Kiderült, miért trükkös az amerikai koronavírus-tiltás

Napi
-
  20.03.12 14:28 Külföld

Donald Trump nem véletlenül korlátozta az európaiak beutazási tilalmát az USA-ba a schengeni övezetben lakókra. Így két kivételt állított elő: Nagy-Britanniát és Írországot, ahol nem kevésbé terjed a járvány, mint Európa legtöbb országában.

Nem állítják le minden amerikai járatukat az európai légicégek

Parameter
-
  20.03.12 21:22 Külföld

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke szerda este jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt március 13-án éjféltól nem léphetnek be az Egyesült Államok területére azok, akik a schengeni övezetben voltak az elmúlt 14 napban. A rendelkezés nem vonatkozik a hazatérő amerikai állampolgárokra. A Lufthansa Group erre reagálva délután…

Az USA korlátozza a belépést Magyarországról is a koronavírus miatt

AIRportal
-
  20.03.12 07:43 Külföld

Óriási hatása lesz a transzatlanti légiforgalomra, hogy az USA nem engedi a területére lépni azokat a külföldi állampolgárokat, akik Európa schengeni övezetében jártak az Egyesült Államokba érkezésüket megelőző 14 napban.