Távoktatásban is biztosított a felsőoktatási félév teljesítése

Lokál
-
  20.03.12 13:36 Belföld

A felsőoktatási távoktatás feltételeinek megteremtését is célzó intézkedési tervet dolgozott ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium a koronavírus-járvány miatt.

11 kapcsolódó hír

Távoktatásra állítanák át a magyar felsőoktatást

NLC
-
  20.03.12 16:21 Belföld

A felsőoktatási távoktatás feltételeinek megteremtését is célzó intézkedési tervet dolgozott ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium a koronavírus-járvány miatt. Így is biztosított a félév teljesítése, és ez az oktatási forma március 23-tól visszavonásig érvényes.

Távoktatásban is biztosított a felsőoktatási félév teljesítése

Mandiner
-
  20.03.12 13:26 Belföld

Az intézményeknek március 23-ig van lehetőségük a feltételek megteremtésére.

A következő hétvégéken sem lesz kamionstop

ProfitLine
-
  20.03.12 22:30 Gazdaság

A koronavírus kapcsán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a nehéz tehergépkocsik hétvégi korlátozás nélkül közlekedhetnek a hazai utakon - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

Távoktatásban is biztosított a felsőoktatási félév teljesítése

Nyíregyháza
-
  20.03.13 08:28 Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a hallgatók védelmének érdekében az elrendelt veszélyhelyzetre vonatkozóan a távoktatás feltételeinek megteremtését célzó intézkedési tervet dolgozott ki.

A minisztérium szerint távoktatásban is biztosított a félév teljesítése

Eduline
-
  20.03.12 15:06 Karrier

A felsőoktatási távoktatás feltételeinek megteremtését is célzó intézkedési tervet dolgozott ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium a koronavírus-járvány miatt. A szaktárca csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: így is biztosított a félév teljesítése, és ez az oktatási forma március 23-tól visszavonásig érvényes.

Távoktatásban is biztosított a felsőoktatási félév teljesítése

Magyar Hírlap
-
  20.03.12 12:20 Belföld

Kiürítik a magyar felsőoktatási kollégiumokat

A következő hétvégéken sem lesz kamionstop

Vásárhely24
-
  20.03.13 07:07 Belföld

A koronavírus kapcsán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a nehéz tehergépkocsik hétvégi korlátozás nélkül közlekedhetnek a hazai utakon – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

Koronavírus - ITM: távoktatásban is biztosított a felsőoktatási félév teljesítése

ma.hu
-
  20.03.12 15:04 Belföld

A szaktárca a fiatalok érdekeit szem előtt tartva egyeztetett az intézmények vezetőivel.

Koronavírus: távoktatásban is biztosított a felsőoktatási félév teljesítése

Blikk
-
  20.03.12 14:03 Belföld

- A felsőoktatási távoktatás feltételeinek megteremtését is célzó intézkedési tervet dolgozott ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium a koronavírus-járvány miatt. A szaktárca csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: így is biztosított a félév teljesítése, és ez az oktatási forma március 23-tól visszavonásig érvényes.

Koronavírus: A békéscsabai főiskolán is szünetel az oktatás

Körös Hírcentrum
-
  20.03.12 14:01 Megyei

A Kormány által kihirdetett vészhelyzetre tekintettel, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatásért Felelős Helyettes Államtitkársága 2020. március 11-i intézkedési tervében foglaltakat követve, több intézkedést is foganatosítottak a békéscsabai Gál Ferenc Főiskolán. Az utasításban foglaltak célja a koronavírus terjedésének…