Postai bérek – EU szabály. Túl az egyedi eljáráson?

Az Üzlet
-
 20.03.06 22:05Gazdaság

Levélben fordult az Európai Bizottsághoz Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter. Azzal összefüggésben kér konzultációs időpontot, hogy a posta 2017 és 2019 közötti mintegy 36 százalékos bérfejlesztést hajtott végre. A  keretszabályozási módosítását szeretne elérni.

4 kapcsolódó hír

Uniós irányelv felülvizsgálatát kéri a kormány

Magyar Nemzet
-
 20.03.07 11:34Gazdaság

Bártfai-Mager Andrea annak érdekében írt levelet, hogy az egyetemes postai szolgáltatóknak garantálható legyen a feladataik ellátásához szükséges teljes körű kompenzáció.

A Magyar Postára vonatkozó uniós irányelv felülvizsgálatát kéri a kormány

Magyar Nemzet
-
 20.03.06 17:41Gazdaság

A postai szolgáltatók ne csak egyedi eljárás keretében kaphassanak 15 millió eurót meghaladó támogatást, hanem az Európai Bizottság előzetes jóváhagyása nélkül is biztosítsák ezt számukra.

Uniós irányelv felülvizsgálatát kéri a kormány

Gondola
-
 20.03.07 11:49Gazdaság

Levélben fordult az Európai Bizottsághoz (EB) Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter annak érdekében, hogy az egyetemes postai szolgáltatóknak garantálható legyen a feladataik ellátásához szükséges teljes körű kompenzáció – közölte a miniszter sajtóosztálya

A Magyar Postára vonatkozó uniós irányelv felülvizsgálatát kéri a kormány

Debreceni Nap
-
 20.03.07 01:19Belföld

Levélben fordult az Európai Bizottsághoz (EB) Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter annak érdekében, hogy az egyetemes postai szolgáltatók ne csak egyedi eljárás keretében kaphassanak 15 millió eurót meghaladó támogatást, hanem az EB előzetes jóváhagyása nélkül biztosítsák számukra a…