Gyenesdiás - Tovább erősítik az aktív turizmushoz kapcsolódó lehetőségeket

Balatontipp
-
 20.03.06 01:24Utazás

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület a tavaszi és őszi időszak vonzóbbá tételéhez folytatja az aktív turizmus erősítését, de a nyári hónapokban is mindent elkövetnek, hogy a vendégek jól érezzék magukat a nyugat-balatoni családbarát üdülőfaluban.

3 kapcsolódó hír

Nagy hangsúlyt fektetnek az aktív turizmusra Gyenesdiáson

hírbalaton
-
 20.03.06 08:30Belföld

Idén sem maradnak újdonságok nélkül Gyenesdiás látogatói, valamint az ott élők. A Nyugat-Balaton aktív és családbarát üdülőfalujának kiemelt programjait, újdonságait a helyi turisztikai  iroda munkatársai gyűjtötték csokorba. A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület a tavaszi és őszi időszak vonzóbbá tételéhez folytatja az aktív turizmus erősítését. Enn

Napozóstég és klimatizált mozi – Gyenesdiás már a nyárra készül

Turizmus.com
-
 20.03.05 17:16Utazás

Nyugat-Balaton aktív és családbarát üdülőfalujában számtalan fejlesztés zajlik, melyek közül a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület csokorba gyűjtötte az érdekes újdonságokat.

Újdonságok, fejlesztések Gyenesdiáson

SzeretünkUtazni
-
 20.03.05 16:30Utazás

A Nyugat-Balaton aktív és családbarát üdülőfalujában mindig történik valami. Így lesz ez a következő időszakban is, hiszen számtalan fejlesztés zajlik, melyek közül csokorba gyűjtöttük a szabadságukat ide tervezők számára érdekes újdonságokat.