Országos tisztifőorvos: járványügyi vizsgálat indult a koronavírusos iráni diákoknál

ATV
-
 20.03.05 06:29Belföld

Müller Cecília közleményében tudatta, hogy a két érintettet elkülönítették, a velük közös háztartásban élőket karanténba helyezték a Szent László Kórházban.

16 kapcsolódó hír

Breaking! Orbán Viktor a koronavírusról: Sem bagatellizálni, sem pánikot kelteni nem szabad

888.hu
-
 20.03.05 14:43Vélemény

Megtartotta csütörtöki ülését az operatív törzs a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett.

Orbán Viktor a friss koronavírus-helyzetről beszélt

Napi.hu
-
 20.03.05 15:21Belföld

A koronavírus elleni magyarországi védekezés most az egyedi estekre összpontosít, hogy ne legyen belőle csoportos megbetegedés, ne alakuljanak ki gócok. A fertőzésnek népegészségügyi és gazdasági veszélyei vannak, az operatív törzs ezek közül az emberek életével foglalkozik - jelentette be az operatív törzs sajtótájékoztatóján Orbán Viktor…

SOTE: nem tartotta be az előírásokat a koronavírussal fertőzött diák

Propeller
-
 20.03.04 20:50Belföld

Nem sokkal azután, hogy Orbán Viktor bejelentette, két koronavírussal fertőzött személy van Magyarországon, közleményt adott ki a Semmelweis Egyetem, ahova a két fertőzött iráni diák közül az egyik járt – vette észre az Index. Fotó: Pixabay A SOTE Facebookos közleményében azt írja, hogy a hozzájuk járó diák nem tartotta be az egyetem által…

Íme Orbán Viktor friss tájékoztatása a koronavírusról!

ProfitLine
-
 20.03.05 17:00Belföld

Nekünk az emberélet, az emberek élete és biztonsága az első - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ülése után tartott sajtótájékoztatón, hangsúlyozva: a vírus elleni küzdelemnek anyagi gátja nem lesz Magyarországon.

Orbán Viktor sajtótájékoztatót tart a koronavírusról

Infostart
-
 20.03.05 13:38Belföld

Az Operatív Törzs szokásos, délután 2 órai sajtótájékoztatón a miniszterelnök kér szót - az InfoRádió (88,1) élőben adja, az Infostart folyamatosan frissülő cikkben követi az eseményt.

Koronavírus: karanténba került egy család az egri kórházban - megvan a vizsgálati eredményük is

Blikk
-
 20.03.05 12:33Belföld

Egy háromfős családot vontak megfigyelés alá koronavírus megbetegedés gyanújával az egri Markhot Ferenc Kórházban – számolt be dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos Budapesten.

Orbán Viktor a koronavírusról: Itthon egyedi esetek vannak

HVG
-
 20.03.05 14:05Belföld

Meglepetésre Orbán Viktor miniszterelnök tartja az Operatív törzs ülése utáni tájékoztatót. Szerda este kiderült, két koronavírusos beteg van Magyarországon.

Enyhe tüneteik vannak az első magyarországi koronavírusos betegeknek

Index
-
 20.03.05 09:37Belföld

Zajlik az iráni diákok kivizsgálása, a Szent László Kórház főorvosa szerint egyelőre lázmentesek.

Orbán: nekünk az emberélet, az emberek élete és biztonsága az első

Ripost
-
 20.03.05 16:00Belföld

A miniszterelnök a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ülése után tartott sajtótájékoztatón.

Huszonnégyen vannak karanténban az országban koronavírus gyanúja miatt

Egri Ügyek
-
 20.03.05 15:14Megyei

Orbán Viktor a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ülése után tartott sajtótájékoztatón beszélt a magyarországi helyzetről.

Orbán: nekünk az emberélet, az emberek élete és biztonsága az első

Dehir
-
 20.03.05 15:38Megyei

Budapest - Nekünk az emberélet, az emberek élete és biztonsága az első - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ülése után tartott sajtótájékoztatón, hangsúlyozva: a vírus elleni küzdelemnek anyagi gátja nem lesz Magyarországon.

Orbán Viktor az operatív törzs ülésén

Origo
-
 20.03.05 13:53Belföld

A közösségi oldalán osztott meg videót a kormányfő.

Enyhe tünetei vannak az iráni diákoknak

hirado.hu
-
 20.03.05 09:36Belföld

Lázuk nincs, kivizsgálásuk zajlik.

Két koronavírusos beteg van Magyarországon!

Parameter
-
 20.03.04 18:41Határtalan

Az első két fertőzött külföldi, iráni diákok, egyelőre tünetmentesek, de a szükséges eljárásnak megfelelően a Szent László Kórházba szállították őket - mondta. Megjelent a koronavírus-fertőzés az országban. Mától kezdődően a védekezés szakaszába léptünk. Minden nap délben ülésezik az operatív törzs és utána tájékoztatják a sajtót - mondta a…

Bejelentették: Két koronavírusos beteg van Magyarországon

BudaPestkörnyéke
-
 20.03.04 18:35Megyei

Megvan az első fertőzött, sőt, mindjárt kettő olyan betegünk is van, akit koronavírus fertőzés miatt kellett egészségügyi intézménybe szállítani – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerda kora este a közösségi oldalán, miután részt vett az operatív törzs ülésén a Belügyminisztérium épületében. Cikkünk folyamatosan frissül. Orbán Viktor…

Friss a koronavírusról: 2 beteg, 24 fő karanténban, március 15. még kérdéses

Szabad Pécs
-
 20.03.05 14:51Vélemény

Orbán Viktor szerint az emberek biztonságérzete megrendült. Ez a kormányfő szerint akkor fog helyreállni, és lesz viszonylagos nyugalom, ha lesz ellenszer, de egyelőre nincs. A miniszterelnök csütörtökön, pár perccel ezelőtt megtartotta a kormány második sajtótájékoztatóját a magyarországi koronavírusról. A Koronavírus Operatív Törzs ezen túl…