Donáth Anna pert nyert az Origo ellen

444.hu
-
 20.03.03 13:59Baleset-bűnügy

Amely a Riposzt nyomán úgy vádolta zaklatással a Momentum politikusát, hogy nem győződött meg a vádak valóságtartamáról.

7 kapcsolódó hír

Az Origo ezúttal a Momentum képviselője ellen vesztett pert

Media1
-
 20.03.04 10:58Baleset-bűnügy

Még tavaly nyáron a kormányközeli lap az őszi önkormányzati választásokhoz közeledve azt állította cikkében, hogy az ellenzéki párt elnökségi tagja molesztált valakit.

Újabb komoly pert bukott a propagandasajtó – kiderült a hazugság

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla az Origót, mely tavaly augusztus 12-i “Egy fiatal lány állítja: Donáth Anna szexuálisan zaklatta a Sziget Fesztivál után” című cikkében úgy vádolta zaklatással a Momentum politikusát, hogy nem győződött meg a vádak valóságtartamáról. A Momentum közleményéhez csatolta az…

Jogerős: hazudott a kormánybarát Origo a momentumos Donáth Annával kapcsolatban

A jó öreg szexuális zaklatás témakörét vették elő, mindezt az adófizetők pénzén. Másodfokon is pert nyert az Origo nevű kormánylap ellen Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője. A politikus Facebook-oldalán közölte a hírt. Donáth Annát az Origo egy 2019. augusztus 12-ei cikkében azzal vádolta, hogy egy fiatal lányt zaklatott. Mindezt “egy…

Donáth Anna jogerősen pert nyert az Origo ellen

Népszava
-
 20.03.03 15:40Baleset-bűnügy

A kormányközeli lapnak közzé kell tennie, hogy valótlanul állították, hogy a politikus szexuálisan zaklatott egy fiatal lányt.

Jogerősen nyert az Origoval szemben Donáth Anna a szexuális zaklatás hamis vádjában

Az Origo.hu portál megalapozatlanul híresztelte Donáth Anna Európai képviselőről, hogy egy fiatal lányt szexuálisan zaklatott – áll a másodfokú bíróság döntésében.