OECD: a 2008-as válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a koronavírus-járvány miatt

Növekedés
-
  20.03.02 12:45 Gazdaság

A gazdasági és pénzügyi válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a világgazdaság teljesítményében a koronavírus-járvány kitörése miatt - írja a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) hétfőn kiadott köztes világgazdasági helyzetjelentésében.

11 kapcsolódó hír

A válság óta nem látott világot hozhat el a koronavírus

Portfolio
-
  20.03.02 12:05 Gazdaság

A 2008-ban kezdődött gazdasági válság óta a legnagyobb kockázatot jelenti a világgazdaság számára a jelenlegi koronavírus-járvány – derül ki az OECD friss előrejelzéséből. A szervezet szakemberei szerint fennáll a veszélye, hogy egyre több helyen sérül majd a szabad mozgás, ami a termelés lassulásához és a fogyasztói bizalom visszaeséséhez…

Az Oecd csökkentette globális növekedési előrejelzését

ProfitLine
-
  20.03.02 16:30 Gazdaság

A gazdasági és pénzügyi válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a világgazdaság teljesítményében a koronavírus-járvány kitörése miatt - írja a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (Oecd) hétfőn kiadott köztes világgazdasági helyzetjelentésében.

Vírus: a legnagyobb gazdasági visszaesés jöhet a válság óta

MFor
-
  20.03.02 12:39 Gazdaság

Ezt jósolja friss előrejelzésében az OECD.

Kongatják a világgazdaság vészharangját a koronavírus miatt

Piac és Profit
-
  20.03.02 13:06 Gazdaság

A gazdasági és pénzügyi válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a világgazdaság teljesítményében a koronavírus-járvány kitörése miatt - írja a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet köztes világgazdasági helyzetjelentésében.

Koronavírus - Hatalmas pofont kapott Ázsia és Európa

Infostart
-
  20.03.02 12:32 Gazdaság

A gazdasági és pénzügyi válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a világgazdaság teljesítményében a koronavírus-járvány kitörése miatt - ott vannak az OECD számai.

A vírus nélkül kilábalás kezdődött volna

VG
-
  20.03.03 11:55 Gazdaság

Fél százalékpontot biztosan elvesz a világgazdaság idei növekedéséből a járvány – jósolja negyedéves előrejelzésében az OECD.

Oecd: A 2008-as válság óta nem látott gazdasági visszaesést hoz a koronavírus

Index
-
  20.03.02 12:47 Gazdaság

Ha elharapózik a járvány, akár 1,5 százalékra is csökkenhet a globális növekedés. A koronavírus megjelenése előtti becslés ennek a duplája volt.

A koronavírus-járvány miatt csökkentette globális növekedési előrejelzését az OECD

Origo
-
  20.03.03 11:28 Gazdaság

A szervezet szerint, a tíz évvel ezelőtti válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a világgazdaságban.

Koronavírus: csökkentette globális növekedési előrejelzését az OECD

Maszol
-
  20.03.02 12:52 Határtalan

A gazdasági és pénzügyi válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a világgazdaság teljesítményében a koronavírus-járvány kitörése miatt. 

Csökkentette globális növekedési előrejelzését az OECD

Debreceni Nap
-
  20.03.02 12:45 Gazdaság

A gazdasági és pénzügyi válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a világgazdaság teljesítményében a koronavírus-járvány kitörése miatt – írja a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) hétfőn kiadott köztes világgazdasági helyzetjelentésében. Az OECD szerint a világgazdasági növekedés a tavalyi…

Csökkentette globális növekedési előrejelzését az OECD

Trademagazin
-
  20.03.02 10:10 Gazdaság

A gazdasági és pénzügyi válság óta a legnagyobb visszaesésre kell számítani a világgazdaság teljesítményében a koronavírus-járvány kitörése miatt – írja a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) hétfőn