Meghosszabbították az egyes tejtermékekre vonatkozó piaci jelentés hatályát

Agrofórum
-
 20.03.03 09:47Mezőgazdaság

Meghosszabbította 2023-ig az Agrárminisztérium (Am) a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanácsnál az egyes tejtermékekre vonatkozó piaci jelentéstételi kötelezettség hatályát - közölte a tanács hétfőn az Mti-vel.

5 kapcsolódó hír

Tej Terméktanács: meghosszabbították az egyes tejtermékekre vonatkozó piaci jelentés hatályát

Meghosszabbította 2023-ig az Agrárminisztérium (AM) a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanácsnál az egyes tejtermékekre vonatkozó piaci jelentéstételi kötelezettség hatályát – közölte a tanács az MTI-vel.

Kibővített adatszolgáltatás a Tej Terméktanácsnál

Agrotrend
-
 20.03.03 14:37Gazdaság

Megjelent a 4/2020. (II. 28.) AM rendelet, amelyik kiterjeszti a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanácsnál működő piaci jelentéstételi kötelezettségeket. A rendelet célja a hatékonyabb piacszervezés.

Meghosszabbították az egyes tejtermékekre vonatkozó piaci jelentés hatályát

Magyar Nemzet
-
 20.03.02 21:44Gazdaság

A Tej Terméktanács közölte: a jelentéstételt a nagykereskedők tevékenységének monitorozása, a szakmai önszabályozás, valamint a gyanúsan olcsó importtejek visszaszorítása érdekében kezdeményezték.

Adatszolgáltatás hosszabbítás – a Tej Terméktanács tájékoztatója

A piaci jelentéstételi kötelezettséget 2023. február 28-ig hosszabbította meg az Agrárminisztérium.

2023-ig meghosszabbították az egyes tejtermékek jelentéstételi kötelezettségét

Meghosszabbította 2023-ig az Agrárminisztérium (AM) a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanácsnál az egyes tejtermékekre vonatkozó piaci jelentéstételi kötelezettség hatályát – közölte a tanács hétfőn az MTI-vel. Közleményük szerint ez valamennyi