Szigorítana a Párbeszéd

Demokrata
-
 20.03.01 15:43Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására - jelentették be a párt politikusai.

6 kapcsolódó hír

Parlamenti határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd

ATV
-
 20.03.01 15:51Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására - jelentették be a párt politikusai vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon.

Légszennyezés: nagyobb szigor jöhet

Napi.hu
-
 20.03.01 14:44Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására - jelentették be a párt politikusai vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon az MTI szerint.

A szmogriadó szigorítását szorgalmazza a Párbeszéd

Klubrádió
-
 20.03.01 15:37Vélemény

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására - jelentették be a párt politikusai vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon.

A szmogriadó szigorítását szorgalmazza a Párbeszéd

Hírklikk
-
 20.03.01 15:25Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására – jelentették be a párt politikusai, vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon.

Javaslatot nyújt be a Párbeszéd a szmogriadó szigorítására

hirado.hu
-
 20.03.01 14:17Időjárás

Dorosz Dávid a levegőszennyezettséget a „legnagyobb gyilkosnak” nevezte.

Brutálisan szigorú, új szmogriadót akar a főpolgármester-helyettes, leállhatna a fél város

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására – jelentették be a párt politikusai vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon. Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes szerint a légszennyezettség a legnagyobb gyilkos, tenni kell ellene. Ha a szigorítás életbe lépne gyakrabban…