Összeomló rendszer és tátongó szakadék vár a nyugdíjasokra

ATV
-
  20.02.29 08:20 Belföld

A jelenlegi magyar nyugdíjrendszer növelni fogja az egyenlőtlenséget a 65 év felettiek körében az Európai Bizottság jelentése szerint.

5 kapcsolódó hír

Ez vár a magyar nyugdíjasokra: tátongó szakadék, összeomló rendszer

Portfolio
-
  20.02.29 05:50 Gazdaság

A jelenlegi magyar nyugdíjrendszer növelni fogja az egyenlőtlenséget a 65 év felettiek körében az Európai Bizottság jelentése szerint. A nyugdíjak indexálásának módszere lehetővé teszi, hogy a jövőre nyugdíjba vonulók ellátása 35%-kal magasabb legyen, mint a három évvel ezelőtt nyugdíjba vonulóké. A nyugdíjrendszer fenntarthatatlanságát…

Nagy a baj a magyar nyugdíjrendszerrel - már Brüsszel is aggódik

Napi
-
  20.02.29 19:00 Belföld

A magyarországi nyugdíjrendszer a jövőben növeli az egyenlőtlenséget az idősek között - állapítja meg az Európai Bizottság friss országjelentése, amely külön kitér erre a problémára.

A magyar nyugdíjrendszer növelni fogja az egyenlőtlenséget

Propeller
-
  20.02.29 09:31 Belföld

A nyugdíjrendszer fenntarthatatlanságát növeli több tényező. A nyugdíjak indexálásának módszere lehetővé teszi, hogy a jövőre nyugdíjba vonulók ellátása 35 százalékkal magasabb legyen, mint a három évvel ezelőtt nyugdíjba vonulóké – írj a protfolio.hu a jelentésre hivatkozva. A nyugdíjrendszer fenntarthatatlanságát növeli még két…

Tátongó szakadék vár a nyugdíjasokra

Hírklikk
-
  20.02.29 15:50 Belföld

A jelenlegi magyar nyugdíjrendszer növelni fogja az egyenlőtlenséget a 65 év felettiek körében – az Európai Bizottság jelentése szerint.

Rémisztő jelentést készített az Európai Bizottság a magyar nyugdíjakról, mutatjuk a számokat

Blikk
-
  20.02.29 18:42 Belföld

A héten tette közzé az Európai Bizottság jelentését, melyben a magyar nyugdíjrendszerrel is foglalkoznak.