Kapcsolódó megyék

Mégis hazaküldik azokat a diákokat, akik Észak-Olaszországban jártak?

Privátbankár
-
  20.02.27 14:59 Gazdaság

A minisztérium azt kéri, ne szervezzenek utazást a felsőoktatási és szakképzési intézmények Észak-Olaszországba. Ha mégis járt ott diák, az két hétig maradjon otthon.

9 kapcsolódó hír

Megnyílt az Utazás 2020 kiállítás

Magyar Hírlap
-
  20.02.27 12:16 Gazdaság

A kiállítás külföldi díszvendége Olaszország, belföldi díszvendége Eger és térsége

Megnyílt az Utazás 2020 kiállítás

SzeretünkUtazni
-
  20.02.27 19:22 Utazás

Az Utazás 2020 kiállítás megnyitása előtt egy nappal megjelent a sajtóban, hogy a koronavírus terjedése ellenére megtartják az eseményt. Ezt erősítette meg Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója a Hungexpo Budapest Vásárközpontban elmondott megnyitó beszédében. Mint mondta, az egyeztetések után néhány védelmi intézkedés…

Az oktatási intézményeknek sem célszerű most tanulmányutakat, kirándulásokat szervezni Olaszországba

A Koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős Operatív Törzs döntésének megfelelően a felsőoktatási és szakképzési intézmények fenntartásáért felelős tárca körlevelekben is felhívja az iskolák, egyetemek figyelmét arra, hogy a tanárok és tanulók, hallgatók egészségének védelme érdekében a közeljövőben ne szervezzenek…

A likeBalaton.hu is ott van az Utazás Kiállításon, gyere és találkozzunk!

LikeBalaton
-
  20.02.27 19:00 Megyei

Megnyílt az Utazás 2020 kiállítás a Hungexpo Budapest Vásárközpontban. Február 27. és március 1. között a likeBalaton.hu és a Vitorlázás magazin közös standján várjuk a Balaton és a víz szerelmeseit. Keresd a standon magazinjainkat is!

Éppen Olaszország az Utazás kiállítás díszvendége

Ripost
-
  20.02.27 13:50 Belföld

Megnyílt az Utazás kiállítás, a koronavírus járvány némi pikantériát ad annak, hogy éppen Olaszország a díszvendég. A Ripost munkatársai azonban egy szájmaszkos emberrel sem találkoztak, úgy látszik, aki szeret utazni vagy ebből él, az kevésbé hajlamos a pánikra.

Megnyílt az Utazás 2020 kiállítás, Olaszország a díszvendég

Magyar Hang
-
  20.02.27 11:49 Belföld

Annak ellenére megtartják az Utazás 2020 kiállítást – amelynek Olaszország a díszvendége –, hogy a kormányszóvivő azt kérte, két hétig maradjon otthon, aki Észak-Itáliában járt

Olaszország és Eger a CheckINN konferenciáján

Turizmus.com
-
  20.02.27 21:29 Utazás

Az Utazás Kiállítás keretében idén először rendezik meg a CheckINN Turisztikai Karrier Expót február 27-én és 28-án. A programot kísérő konferencia első részében a kiállítás két díszvendége is bemutatkozott.

Utazás Kiállítás: Hol érdemes nyaralni idén nyáron?

BorsOnline
-
  20.02.27 20:00 Egészség

A 43. alkalommal megrendezett Utazás Kiállítást a koronavírus elleni védelmi intézkedések mellett tartották meg, így a látogatók biztonságban ismerkedhettek meg a bemutatott országokkal. Idén Olaszország és Eger volt a díszvendég.