Országos akció az adathalászok ellen! Erre figyeljen

Lokál
-
  20.02.26 11:53 Baleset-bűnügy

Mára az internetes visszaélések jellemző formájává vált az adathalászat, főleg ismert vállalatok nevében kérnek pénzt vagy érzékeny személyes adatokat – számol be a police.hu. Azonban figyelmeztetnek, a régi módszer, a szolgáltatókra hivatkozva a lakásokba becsengető csalók jelensége sem kopott ki a mindennapokból.

4 kapcsolódó hír

Vigyázat, csalók! - Figyelmeztetést adott ki a rendőrség

Napi
-
  20.02.26 12:25 Baleset-bűnügy

Mára az internetes visszaélések jellemző formájává vált az adathalászat, főleg ismert vállalatok nevében kérnek pénzt vagy érzékeny személyes adatokat. Emellett a régi módszer, a szolgáltatókra hivatkozva a lakásokba becsengető csalók jelensége sem kopott ki a mindennapokból - figyelmeztet a rendőrség.

Közműszolgáltatók nevében is követnek el csalásokat

VG
-
  20.02.26 16:18 Baleset-bűnügy

Jellemzően arra hivatkozva kértek adatokat, hogy a címzett értékes tárgyat, például mobiltelefont nyert a posta nyereményjátékán.

Csalók AZ Interneten ÉS A VALÓ Világban – A Rendőrség Fokozott Óvatosságra INT

Police
-
  20.02.26 11:30 Baleset-bűnügy

CSALÓK AZ INTERNETEN ÉS A VALÓ VILÁGBAN – A RENDŐRSÉG FOKOZOTT ÓVATOSSÁGRA INTORFK Kommunikációs Szolgálat2020. 02. 26., sze - 11:30 Mára az internetes visszaélések jellemző formájává vált az adathalászat, főleg ismert vállalatok nevében kérnek pénzt vagy érzékeny személyes adatokat.

Figyelmeztet a rendőrség: szolgáltatók nevében támadnak a csalók

ma.hu
-
  20.02.26 15:07 Baleset-bűnügy

A rendőrség arra kér mindenkit, hogy tudatosabban használja az internetet.