Milyen öt másodperc? Akár két-három másodpercre is csökkenhet az átutalási idő március elejétől

Mínuszos
-
  20.02.27 07:33 Infotech

Öt másodpercre csökken a belföldi átutalási idő március 2-tól, az azonnali átutalási rendszer bevezetésével – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója. Bartha Lajos hozzátette: a teszt eredmények azt mutatják, hogy a tranzakciók nagy része két-három másodperc alatt is teljesülhet majd. Elmondta: jelenleg az ügyfelek csak…

6 kapcsolódó hír

Azonnali átutalás: erről mindenképpen tudni kell

Infostart
-
  20.02.26 20:04 Gazdaság

A lakosságnak, a vállalkozásoknak és a bankoknak is lesz fontos tudnivaló, amikor március 2-án elindul a nagy jelentőségű banki rendszer.

Hadüzenet a készpénzforgalomnak

Magyar Nemzet
-
  20.02.26 14:15 Gazdaság

Az Mnb ügyvezető igazgatója a magyar pénzügyi szektor története legnagyobb fejlesztésének nevezte a hosszas tesztelés után jövő héttől már élesben üzemelő azonnali fizetési rendszert.

Hamarosan indul az azonnali fizetési rendszer, de nem lesz minden ingyen

Forbes
-
  20.02.27 10:44 Pénzügy

Mivel készülnek a pénzintézetek a hétfői indulásra?

Áttörést hozhat az azonnali fizetési rendszer

KamaraOnline
-
  20.02.26 13:08 Gazdaság

A magyar pénzügyi szektor története legnagyobb fejlesztésének nevezte a március 2-ától üzemelő azonnali fizetési rendszert Bartha Lajos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója.

Március második napjától indul az azonnali fizetési rendszer

Veol
-
  20.02.27 11:30 Megyei

Hétfőtől életbe lép az azonnali fizetési rendszer, amelynek köszönhetően öt másodpercen belül jóváíródik egy átutalás összege a hét minden napján.

Fontos változás jön a bankokban: tudj meg mindent az azonnali fizetési rendszerről + videó

HelloVidék
-
  20.02.26 16:44 Gazdaság

Március másodikán elindul az azonnali átutalás rendszere, amellyel néhány másodperc alatt, pár gombnyomással lebonyolíthatjuk utalásainkat. Az eddigi tesztek alapján minden hazai bank részt tud venni az új rendszerben, amely hétvégén is üzemel majd. Még sok kérdés felmerülhet, de a Takarékbank az alábbi videóban mindent…