16 ezer zöld rendszámos autó közlekedik a hazai utakon

Alternatív Energia
-
  20.02.26 22:51 Autó-motor

Sikeresek voltak az elektromosautó-vásárlás támogatására meghirdetett pályázatok, ennek is köszönhetően csaknem 2800 elektromos autó közlekedik már Magyarországon - mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

4 kapcsolódó hír

Az olcsóbb modellekre ad több támogatást az állam

Infostart
-
  20.02.26 13:45 Belföld

Az elektromos autók arányát 2030-ra 13 százalékra szeretné növelni a kormány. Ennek érdekében már tavasszal átalakítják a támogatási rendszert - mondta el az InfoRádió Aréna című műsorában Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára, miniszterhelyettes.

Sikeres volt az elektromos autók vásárlási támogatása

KamaraOnline
-
  20.02.27 12:17 Cégvilág

Sikeresek voltak az elektromosautó-vásárlás támogatására meghirdetett pályázatok, ennek is köszönhetően csaknem 2800 elektromos autó közlekedik már Magyarországon - mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

Az olcsóbb elektromos autókat támogatná nagyobb mértékben a kormány

Nyugat
-
  20.02.26 19:08 Gazdaság

Még az is lehet, hogy most már értelme is lesz a támogatásnak.

Koronavírus: ezt kéri az Itm az iskoláktól és az egyetemektől

Blikk
-
  20.02.27 15:27 Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium csütörtöki közleményében arra kérte a koronavírus miatt az egyetemeket és a szakképző iskolákat, hogy ne szervezzenek tanulmányutakat, kirándulásokat Olaszországba.