6 kapcsolódó hír

A szél megkímél minket, ha már egyszer szétáztunk

Promotions
-
  20.02.25 16:16 Időjárás

Kedd éjszaka újabb hidegfront érkezik, de most viharos szél nélkül.

Viharos lehet megint az éjszakánk

Kiderül
-
  20.02.25 12:25 Időjárás

A késő esti órákban markáns hidegfront éri el hazánkat, amelynek hatására ismét megerősödik a szél és helyenként az ég is megdördülhet, de a hétfőihez hasonló szélviharra ezúttal nem kell számítani.

Ma eső és zivatarok, csütörtök havazás borzolhatja a kedélyeket

Noizz
-
  20.02.26 08:27 Időjárás

Egy hidegfrontnak köszönhetően egyelőre pihenőt fúj a tavaszias idő, sőt csütörtök éjjel, péntek hajnalban akár havazás is kialakulhat az ország keleti és középső tájain.

Több csapadék, kevesebb szél

met.hu
-
  20.02.25 14:32 Időjárás

Éjszaka újabb hidegfront érkezik, de most viharos szél nélkül. Ellenben sokfelé számíthatunk majd jelentős mennyiségű csapadékra.

Havazás is lehet csütörtök éjjel az ország északkeleti részén

Debreceni Nap
-
  20.02.25 13:57 Időjárás

A szerdai hidegfrontot követően csütörtök késő este egy meleg-, majd péntek reggel egy hidegfront éri el hazánkat, szeles, csapadékos időt okozva – írja az Időkép. Nagyobb területencsütörtök késő estétől péntek reggelig eshet, ezúttal nem csak eső, főként az ország északkeleti felén havas eső, hó is hullhat. A Börzsöny, Mátra és Bükk csúcsain 5…

Hidegfront jön szerdán, viharos szélre, zivatarokra számíthatunk

PécsiStop
-
  20.02.25 16:38 Időjárás

Szerdán hidegfront érkezik, sok csapadékkal, néhol zivatarral - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedd délután. Zivatarveszély miatt több megyére figyelmeztetést adtak ki szerdára, Baranyában is döröghet az ég.