Pár ezer forintért és némi édességért verték halálra az idős férfit a fiatalok

ATV
-
  20.02.26 07:01 Baleset-bűnügy

Vádat emelt az ügyészség a fiatalok ellen, akik tavaly pár-ezer forintért és némi édességért halálra vertek egy 66 éves férfit Hajdúhadházon. Időközben az is kiderült, hogy összesen heten rontottak az idős emberre.

9 kapcsolódó hír

Szakítás miatt akart végezni volt párjával

Privát Kopó
-
  20.02.26 08:50 Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki 2019. szeptember 8-án, Dunaújvárosban, szakítás miatt megkísérelte megölni a sértettet. A vádhatóság a terhelttel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint letartóztatásának az…

Fiatalkorú banda tört be egy nyugdíjas házaspárhoz, gyilkosság lett belőle

ma7.sk
-
  20.02.25 18:15 Baleset-bűnügy

Az ügyészség gyilkosság és fegyveres rablás miatt emelt vádat egy fiatalokból álló, héttagú csoport ellen, akik tavaly tavasszal betörtek egy idős házaspárhoz, melynek férfi tagját vascsővel ütötték le, ezután ételt és pénzt vittek magukkal közel 50 ezer forint értékben.

Távgyógyítók ellen emeltek vádat

MedicalOnline
-
  20.02.26 05:53 Baleset-bűnügy

A Salgótarjáni Járási Ügyészség egy férfi és társa ellen emelt vádat, akik gyógyító szolgáltatást ígérve 98 ezer forintot csaltak ki egy sértettől.

Szakítás miatt akart ölni

Debreceni Nap
-
  20.02.25 20:54 Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki 2019. szeptember 8-án, Dunaújvárosban, szakítás miatt megkísérelte megölni a sértettet. A vádirat szerint a terhelt italozó magatartása miatt párkapcsolata a sértettel megromlott, amely miatt a nő szakított a férfival. A férfi 2019.

Exbarátnője életére tört, mert nem tudta elviselni a szakítást – Vádat emeltek ellene

Feol
-
  20.02.25 13:40 Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki 2019. szeptember 8-án, Dunaújvárosban párkapcsolati szakítás miatt megkísérelte megölni a sértettet.

Segítséget színlelve csalt

Hírpress
-
  20.02.25 12:44 Baleset-bűnügy

A férfi kihasználta, hogy az időskorú sértett nem ért a készülékhez és a hölgy telefonjáról, annak számlájáról 15.000,-Ft-tal feltöltötte saját mobilszámának egyenlegét.

Segítséget ígért, de jól átvert egy pécsi asszonyt egy férfi

A Pécsi Járási Ügyészség minősített csalás bűntette miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki segítség látszatát keltve tévesztett meg egy idős hölgyet egy telefonszaküzletben.    A vádlott 2019 júniusában Pécsett, egy mobilszolgáltató üzlet előtt várakozott több más személlyel együtt a szolgáltató üzletének nyitására várva.…

Pénzért és édességért öltek meg egy idős férfit a hajdúhadházi fiatalok

Dehir
-
  20.02.25 08:17 Baleset-bűnügy

Hajdúhadház – Hét fiatalkorú ellen emeltek vádat minősített emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt.