Meg tudják fékezni az olaszok a koronavírust?

Növekedés
-
  20.02.25 04:04 Gazdaság

Tegnap kaotikus helyzet alakult ki Észak-Olaszországban Lombardia és Veneto tartományokban. A boltok egy része üres, több nagy internetes áruházból nem lehet rendelni, hiánycikk a szájmaszk és a kézfertőtlenítő, a vasúti közlekedés pedig több helyen összeomlott. Svájc, Franciaország, Ausztria és Németország bejelentette, hogy nem zárják le…

5 kapcsolódó hír

Koronavírus – Ljubljanában lesz a Sopron kosármeccse

Népszava
-
  20.02.25 10:31 Sport

A változtatásra azért volt szükség, mert Schio városa a fertőzésveszély miatt lezárt észak-olaszországi Lombardia és Veneto tartományok szomszédságában helyezkedik el.

Bezártak a múzeumok hét olasz tartományban a koronavírus miatt

kultura.hu
-
  20.02.25 16:19 Kultúra

A Covid-19 vírus észak-olaszországi terjedése miatt Lombardia, Piemont, Veneto, Emilia-Romagna,

Koronavírus - Ljubljanában lesz a Sopron kosármeccse a járvány miatt

Alon
-
  20.02.25 17:10 Megyei

Az eredetileg tervezett Schio városa a fertőzésveszély miatt lezárt észak-olaszországi Lombardia és Veneto tartományok szomszédságában helyezkedik el.

Nagy a veszély, de nem feltétlenül halálos – hírek első kézből Milánóból és Velencéből

Vaol
-
  20.02.26 07:00 Megyei

A koronavírus olaszországi terjedésénél két gócpontot lokalizáltak: a hírek szerint Lombardia és Veneto tartomány nem ajánlott utazási célpont. Első kézből szereztünk híreket Milánóból és Velencéből: megszólal egy haditudósító és egy fotós az itáliai helyzetről.

Koronavírus: A szerbiai utazási irodák lemondják az olaszországi utakat

Szabad Magyar Szó
-
  20.02.25 09:56 Határtalan

Azok a szerbiai turisták, akik a következő két hétben Olaszország  Lombardia és Veneto tartományába szerettek volna utazni valemely utazási irodával, az ottani vesztegzár miatt ezt nem tehetik meg, a szervezőirodák pedig visszafizetik a pénzt az utasoknak – jelentette be a Szerb Utazási Irodák Szövetsége (YUTA), írja a 021.rs. A közleményben…