Barnier: Az Eu és Nagy-Britannia hamarosan megkezdi a jövőbeli kapcsolatokról szóló tárgyalásoka…

Mandiner
-
  20.02.25 17:26 Külföld

Az Eu minden tőle telhetőt megtesz azonban a nagyon nehéznek ígérkező tárgyalások sikere érdekében – közölte a Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója.

5 kapcsolódó hír

Elfogadták az EU Brexit-ügyi főtárgyalójának mandátumát: a britek mást akarnak

Portfolio
-
  20.02.25 10:31 Külföld

Az EU nagykövetei a tegnapi napon elfogadták Michael Barnier Brexit-ügyi főtárgyaló mandátumát – írja a Politico. Az EU miniszterei a mai napon fogják elfogadni a dokumentumot.

Startolnak a brit-EU-s tárgyalások: ez nagyon nehéz menet lesz

Napi
-
  20.02.25 18:42 Külföld

Az Európai Bizottság már jövő hétfőn megkezdi a tárgyalásokat Londonnal, miután az Európai Unió 27 tagországa kedden jóváhagyta a Nagy-Britanniával kialakítandó jövőbeni kapcsolatokra összpontosító tárgyalási álláspontját - közölte Michel Barnier (képünkön), az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója Brüsszelben kedden.

Indulhat a nagy menet London és Brüsszel között

Infostart
-
  20.02.25 19:31 Külföld

Az Európai Bizottság jövő hétfőn megkezdi a tárgyalásokat Londonnal, miután az Európai Unió 27 tagországa kedden felhatalmazta arra az által, hogy jóváhagyta a Nagy-Britanniával kialakítandó jövőbeni kapcsolatokra összpontosító tárgyalási álláspontját - közölte Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója Brüsszelben.

Hamarosan tárgyalóasztalhoz ülhet az EU és Nagy-Britannia

Magyar Nemzet
-
  20.02.25 20:14 Külföld

Az Európai Bizottság már jövő hétfőn megkezdi a tárgyalásokat Londonnal, miután az Európai Unió 27 tagországa kedden jóváhagyta a Nagy-Britanniával kialakítandó jövőbeni kapcsolatokra összpontosító tárgyalási álláspontját – közölte Michel Barnier, az Európai Bizottság brexit-ügyi főtárgyalója Brüsszelben kedden.

Az EU és Nagy-Britannia hamarosan megkezdi a jövőbeli kapcsolatokról szóló tárgyalásokat

Debreceni Nap
-
  20.02.25 17:25 Külföld

Az Európai Bizottság már jövő hétfőn megkezdi a tárgyalásokat Londonnal, miután az Európai Unió 27 tagországa kedden jóváhagyta a Nagy-Britanniával kialakítandó jövőbeni kapcsolatokra összpontosító tárgyalási álláspontját – közölte Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója Brüsszelben kedden. Az Európai Unió 27 tagállama…