Kapcsolódó megyék

Szinte semmiről nem volt papírja - a lefoglalt zöldség felét megsemmisítik

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Békés megyében ellenőrizték azt a csaknem két tonna különféle zöldséggel és gyümölccsel megrakott teherautót, amiről kiderült, hogy áruja nagy részéről nincsenek papírok és még a sofőr is feketén dogozott.

4 kapcsolódó hír

Zöldségeket foglaltak le Csanádapáca és Pusztaföldvár között

A NAV munkatársai Békés megyében ellenőrizték azt a csaknem két tonna különféle zöldséggel és gyümölccsel megrakott teherautót, melyről kiderült, hogy az áru nagy részéről nincsenek papírok és még a sofőr is feketén dogozott. A pénzügyőrök a Csanádapáca és Pusztaföldvár közötti útszakaszon figyeltek fel egy teherautóra, amit nem találtak az…

Zöldségeket foglaltak le Csanádapáca és Pusztaföldvár között

Beol
-
 20.02.24 08:59Baleset-bűnügy

A NAV munkatársai Békés megyében ellenőrizték azt a csaknem két tonna különféle zöldséggel és gyümölccsel megrakott teherautót, melyről kiderült, hogy az áru nagy részéről nincsenek papírok és még a sofőr is feketén dogozott.

A zöldség fele megint nem az asztalra került

Behír
-
 20.02.24 11:11Baleset-bűnügy

A NAV munkatársai Békés megyében ellenőrizték azt a csaknem két tonna különféle zöldséggel és gyümölccsel megrakott teherautót, melyről kiderült, hogy az áru nagy részéről nincsenek papírok és még a sofőr is feketén dolgozott.

Papírok nélkül, feketén szállított zöldséget, gyümölcsöt

A NAV munkatársai Békés megyében ellenőriztek egy csaknem két tonna különféle zöldséggel és gyümölccsel megrakott teherautót. Az autóról kiderült, hogy az áru nagy részéről nincsenek papírok és még a sofőr is feketén dogozott. A pénzügyőrök a Csanádapáca és Pusztaföldvár közötti útszakaszon figyeltek fel egy teherautóra, amit nem…