A Skywalker kora után már érkezik is a következő Star Wars-film

Promotions
-
  20.02.24 17:47 Film

Azonban úgy néz ki, ezt nem a moziban kell majd keresni.

5 kapcsolódó hír

Kiderült, ki rendezi a következő Star Wars filmet

Mafab
-
  20.02.24 08:52 Film

A Star Wars: Skywalker kora mozival egy nagy korszak véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy egy franchise is a végéhez ért volna. Természetesen a Lucasfilm egy rakás módján dolgozik, hogyan bővíthetné...

Holnapután leplezik le hivatalosan a következő nagy Star Wars-projektet

Androgeek
-
  20.02.24 14:13 Film

Hónapok óta tease-el valamit a Lucasfilm Project Luminous név alatt, ám jelen pillanatban még csak pletykák sincsenek róla különösebben, hogy mi akar ez lenni, de szerencsére holnap lerántják róla a leplet. Nem valószínű, hogy egy új film lesz az, sokkal inkább valószínű bármi más, legalábbis nehéz elképzelni, hogy ilyen fo...

J.J. Abrams egyik pártfogoltja rendezheti a titokzatos, új Star Wars-filmet!

Port
-
  20.02.24 12:40 Film

J.D. Dillard recepciósként kezdte a Bat Robotnál. Innen került be az új Star Wars-trilógia stábjába, aztán saját filmeket is rendezett.

Újabb rendezőt hoztak hírbe a Star Warsszal

Gamekapocs
-
  20.02.24 08:00 Gaming

Lapértesülések szerint A bűvészt is jegyző J.D. Dillard is Star Wars-filmet készíthet majd a jövőben, érdemes azonban megjegyezni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a munkáját a mozikba szánja a Lucasfilm.

Olyan fénykardpárbajok lesznek a The Mandalorian második évadában, hogy elszáll az agyad

Player
-
  20.02.24 17:44 Film

Tavaly megtörtént az, amit soha nem gondoltunk volna: a Star Wars jobb volt a tévében, mint a moziban. A Skywalker kora erősen megosztotta a közönséget és a kritikusokat, míg a Disney+-on futó The Mandalorian szinte osztatlan tetszést aratott. Mi is imádtuk.