Száloptikás kamerával kukkolta a szomszéd nőt a fürdőszobában

ATV
-
  20.02.25 07:08 Baleset-bűnügy

Egy száloptikás kamerával figyelte a szomszéd ház fürdőszobájában fürdőző nőt egy férfi Keszthelyen. Az ügyészség most tiltott adatszerzés bűncselekménye miatt emelt vádat a kukkoló ellen, akiről az is kiderült, hogy az erkélyen kihajolva más módon is készített felvételeket a szomszédjáról.

5 kapcsolódó hír

Két ukrán férfi megvert egy berényi lakost, vádat emeltek ellenük

Szoljon
-
  20.02.25 14:00 Baleset-bűnügy

A Jászberényi Járási Ügyészség vádat emelt két ukrán állampolgárságú férfival szemben rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt.

Robbantással fenyegetve rabolt ki egy fehérvári dohányboltot – Újabb fejlemények

Feol
-
  20.02.24 16:30 Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás és közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki házilag készített, robbanóanyagnak látszó szerkezet bemutatásával fenyegette meg annak a dohányboltnak a pénztárosát, ahonnan 96.000,- Ft készpénzt tulajdonított el.

Rablás miatt vádiratot nyújtott be a dunaújvárosi ügyészség

Duol
-
  20.02.25 15:00 Baleset-bűnügy

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a két férfival szemben, akik 2019. július 7-én, Dunaújvárosban egy állítólagos tartozást követelve megverték a sértettet és eltulajdonították a nála lévő készpénzt.

Robbantással fenyegetőzött, majd kirabolta a székesfehérvári trafikot egy férfi - ez vár most rá!

Blikk
-
  20.02.24 14:30 Baleset-bűnügy

Vádat emelt az ügyészség egy férfival szemben, aki házilag készített, robbanóanyagnak látszó szerkezettel fenyegette meg annak a dohányboltnak a pénztárosát, amit kirabolt - írja a 24.hu.