Tarlós nem érti, Persányi miért hallgatott a hiányzó milliárdokról

HVG
-
  20.02.21 19:37 Gazdaság

Az állatkert főigazgatója év végén állt elő egy újabb 20 milliárdos igénnyel, ezt a kormány és a főváros új vezetése sem tudta hova tenni.

5 kapcsolódó hír

Tarlós: Persányi hallgatott a tízmilliárdokról

24
-
  20.02.21 18:29 Belföld

Egy tíz elefántból álló csordára még biztos hiányzik a pénz, de hogy hogyan számolt az állatkert leköszönő igazgatója, senki sem tudja. A lapunknak nyilatkozó volt főpolgármester sem.

Egészségügyi okok miatt távozik a Fővárosi Állat- és Növénykert vezetője

Librarius
-
  20.02.22 15:59 Életmód

Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója egészségi okokból március 1-jével lemondott magasabb vezetői megbízásáról. Megbízott főigazgatóként a jelenlegi operatív igazgató válthatja – közölte az állatkert pénteken. “Életem hetvenedik évébe léptem, és az utóbbi hónapokban munkámban jelentkező rendkívüli terhelés…

Persányi megy, a pénzhiány maradt: Tarlós nem érti, miért hallgatott a hiányzó milliárdokról

Népszava
-
  20.02.22 06:00 Belföld

Meglepetést keltett a fővárosi állatkert sikert sikerre halmozó főigazgatójának távozása, pedig az utóbbi években több jele is volt annak, hogy lassan mennie kell.

Tarlós: Miért nem szólt Persányi a hiányzó milliárdokról?

Index
-
  20.02.21 19:22 Belföld

A volt főpolgármester szerint Persányi saját maga harcolta ki, hogy vezethesse a biodóm projektet, ezért furcsállja a mostani védekezését.

Brutálisan elszálltak a Biodóm költségei – Sumákolás, káosz vagy naésakkormivan?

BudaPestkörnyéke
-
  20.02.21 11:19 Megyei

A főváros új vezetése az Állatkerthez kinevezett új gazdasági igazgatót ráállította a Biodóm pénzügyeire. A 12 milliárdos beruházás ugyanis már 63 milliárdnál tart, az állatkert igazgatója, Persányi Miklós pedig vagy nem akar pontos számokat mondani, vagy fogalma sincs arról, hogy mi történik, mert kicsúszott a kezéből az irányítás. Nem a Biodóm…