Nagyon ütős lesz a Westworld 3. évada – feliratos előzetes

Promotions
-
  20.02.21 10:35 Film

Közeledik a premier, szóval érkezett is a friss előzetes, rögtön magyar felirattal.

8 kapcsolódó hír

Westworld 3: Elképesztő és akciódús előzetes érkezett az év legjobban várt sci-fi sorozatához

Szeretlek Magyarország
-
  20.02.20 19:29 Film

A nem túl távoli jövőben játszódó történet és a remek színészgárda garantálja, hogy a folytatás is izgalmas lesz és jó szórakozást nyújt.

Utolsó évadával jön az AMC sorozata

MMonline
-
  20.02.20 15:56 Film

Február 20-án indul a Preacher tízrészes negyedik, egyben utolsó évada az AMC-n. Csütörtökönként dupla epizódok várnak ránk. Kíváncsian várjuk, hova lyukad ki a prédikátor története. Számtalan emlékezetes, nem ritkán szürreális pillanatot köszönhetünk az AMC saját gyártású sorozatában a prédikátornak, Tulipnak, Cassidynek és a többieknek.…

Ütős és akciódús trailert kaptunk a Westworld harmadik évadához

Androgeek
-
  20.02.20 21:51 Film

Március 16-án végre elrajtol a Westworld várva várt harmadik szezonja, amivel kiereszkedünk a nagyvárosba, viszont addig is lesz bőven min csámcsogni, mivel érkezett egy ütős előzetes. Korábban még sosem látott snitteket prezentál az alant látható, több mint két és fél perces kedvcsináló, ráadásul kifejezetten adrenalindúsr...

A Westworld 3. évada olyan előzetest kapott, hogy azt nem is egyszer kell megnézni

Player
-
  20.02.20 20:25 Film

Tele van elképesztő képekkel. Ráadásul egyből magyar felirattal látható. Akciódúsnak tűnik a harmadik évad a trailer alapján. Március 16-tól lehet nézni az Hbo Go-n.

Szuperlátványosnak ígérkezik a Westworld 3. évada

Blikk
-
  20.02.20 19:49 Film

Végre megérkezett az HBO egyik legjobban várt saját gyártású sorozata, a Westworld 3. évadának legújabb, elképesztően látványos előzetese!

Intenzív előzetesen a Westworld harmadik évada

Gamekapocs
-
  20.02.21 15:00 Gaming

Már nem kell sokat várni, és műsorra tűzi az HBO a Westworld harmadik évadát. A minap kaptunk egy új előzetest a folytatáshoz, amely a Sweet Child o’ Mine dallamaival hangol minket a visszatérésre.

Befutott a Westworld 3. évadának eddigi legakciódúsabb előzetese, mindjárt magyar felirattal!

IGN
-
  20.02.20 18:24 Film

Már úton vannak a valódi istenek... és nagyon dühösek Március 16-án rajtol az HBO sci-fi sorozatának harmadik évada: elég látványos előzetesben bizonyítja, mennyire intenzív lesz, ráadásul magyar feliratot is kaptunk hozzá!