Jöhet az iskolai karateoktatás

Infostart
-
  20.02.20 20:45 Sport

A karate sportág testnevelési órák keretében megvalósuló - az elmúlt időszakban már több iskolában is elindult - oktatásáról írt alá együttműködési megállapodást Mészáros János, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke és Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese.

9 kapcsolódó hír

Együttműködési megállapodást írt alá a TSZC és a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium

Kemma
-
  20.02.20 17:00 Belföld

A szerződés értelmében a körmendi szakiskola szakmai támogatást nyújt a TSZC-nek, valamint tatai és esztergomi tagiskoláinak.

Megállapodtak az iskolai karateoktatásról

Debreceni Nap
-
  20.02.21 00:02 Belföld

A karate sportág testnevelési órák keretében megvalósuló – az elmúlt időszakban már több iskolában is elindult – oktatásáról írt alá együttműködési megállapodást Mészáros János, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke és Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese csütörtökön. Az MKSZ évértékelővel egybekötött ünnepségének…

Legjobbjait jutalmazta a karate szövetség

ma7.sk
-
  20.02.21 16:59 Sport

Tavalyi kiemelkedő eredményeikért 95 sportolót és szakembert díjazott évértékelőjén a Magyar Karate Szakszövetség. Dr. Mészáros János elnök beszédében hangsúlyozta a sportág hazai fejlődését, amelyeket szerinte a tavalyi sikerek is jeleznek. Az eseményen szerződéseket is aláírtak, amelyek a sportág iskolai oktatását segítik elő.

Megállapodtak az iskolai karateoktatásról

Behír
-
  20.02.21 12:18 Belföld

A karate sportág testnevelési órákon zajló - az elmúlt időszakban már több iskolában is elindult - oktatásáról írt alá együttműködési megállapodást Mészáros János, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke és Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese csütörtökön.

Megállapodtak a karate iskolai oktatásáról

Körös Hírcentrum
-
  20.02.21 12:00 Megyei

A karate sportág testnevelési órák keretében megvalósuló oktatásáról írt alá együttműködési megállapodást Mészáros János, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke és Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese csütörtökön. A program az elmúlt időszakban már több iskolában is elindult. Az MKSZ évértékelővel egybekötött…

Megállapodtak az iskolai karateoktatásról

OrientPress
-
  20.02.21 10:40 Életmód

A karate sportág testnevelési órák keretében megvalósuló – az elmúlt időszakban már több iskolában is elindult – oktatásáról írt alá együttműködési megállapodást Mészáros János, a magyar szövetség (Mksz) elnöke és Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese csütörtökön.

Megállapodtak az iskolai karateoktatásról

Közszolgálat
-
  20.02.20 22:14 Színes

A karate sportág testnevelési órák keretében megvalósuló – az elmúlt időszakban már több iskolában is elindult – oktatásáról írt alá ...

Együttműködési megállapodás

Police
-
  20.02.20 13:07 Belföld

Együttműködési megállapodás Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 20., cs - 13:07 A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei…

Karate: megállapodtak az iskolai oktatásról

NSO
-
  20.02.20 20:05 Sport

A karate sportág testnevelési órák keretében megvalósuló – az elmúlt időszakban már több iskolában is elindult - oktatásáról írt alá együttműködési megállapodást Mészáros János, a magyar szövetség (MKSZ) elnöke és Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese csütörtökön.